Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Στους Διάσημους και η Μέγκι Ντριο; Ραγδαίες εξελίξεις

Σκάει νέα βόμβα από τον Ατζούν

18 Δεκεμβρίου 2023 11:57
Survivor 2024 spoiler: Στους Διάσημους και η Μέγκι Ντριο; Ραγδαίες εξελίξεις
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Μια ανάσα από το νέο κύκλο του Survivor και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μετά το όνομα της Όλγας Πηλιάκη που φαίνεται να είναι μια ανάσα από το να μπει στο Survivor 2024, σκάει ακόμα ένα όνομα και μάλιστα γνώριμης των ελληνικών ριάλιτι. Ο λόγος, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και στον τίτλο, για την Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Νάσος Γουμενίδης, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Επί Τόπου». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής η πρώην παίκτρια του GNTM και μοντέλο, Μέγκι Ντρίο, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που σκέφτηκε η Acun Medya για το reality επιβίωσης.

«Φιλιά και για την πρόταση που κάνατε στην Μέγκι Ντρίο με το που έφυγε από το στούντιό μας χθες. Με πήρε η Μέγκι να με ευχαριστήσει και μου λέει “με το που βγήκα από το πλατό, με πήραν τηλέφωνο από την Acun και μου έκαναν πρόταση” και της λέω “τόσο απογοητευμένοι από τη ζωή είναι;” και γέλαγε», είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης.

Survivor 2024 spoiler: Ποια η απάντηση της Μέγκι Ντριο

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νάσος Γουμενίδης και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Μέγκι Ντριο απάντησε αρνητικά, αφού πρώτα ευχαρίστησε την παραγωγή για την πρόταση και ξεκαθάρισε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια της να πάρει μέρος στο Survivor.

Αυτό μάλιστα αποκαλύπτεται και από το γεγονός πως ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο η ίδια και του το είπε, αφού αν είχε σκοπό να πάει στο Survivor, τότε θα απαγορευόταν να διαρρεύσει το παραμικρό. Δεν νομίζουμε λοιπόν ο φίλος και συνεργάτης της να την... έδινε έτσι στεγνά.

Τώρα, όσον αφορά την πρόταση που είχε στα χέρια της, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν αρκετά χαμηλή με βάση τις οικονομικές συμφωνίες που έχουμε ακούσει για άλλους υποψήφιους παίκτες του Survivor 2024. Αναμενόμενη η αρνητικά απάντηση λοιπόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά spoilers γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται για την μεγάλη του πρεμιέρα (δείτε εδώ το πότε).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share