Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πρωτοφανείς αλλαγές στους κανόνες του Survivor 2024: Η αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι για τις ψηφοφορίες και τα αγωνίσματα

Πότε κάνει πρεμιέρα

15 Δεκεμβρίου 2023 13:25
Πρωτοφανείς αλλαγές στους κανόνες του Survivor 2024: Η αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι για τις ψηφοφορίες και τα αγωνίσματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρωτοφανείς αλλαγές στους κανόνες αναμένεται να δούμε στο Survivor 2024, μετά την αποκάλυψη του Ατζούν Ιλίτζαλι για τις ψηφοφορίες και τα αγωνίσματα.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του Survivor θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου, ενώ τόνισε πως οι ψηφοφορίες του κοινού καταργούνται.

«Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Ναι, θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε. Παράλληλα, δείτε την απάντηση Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το αν θα έμπαιναν ξανά στο Survivor.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Για το ότι η Φαίη Σκορδά δεν «επιτρέπει» στον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor, ο Ατζούν Ιλίτζαλι απάντησε: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση, αλλά φυσικά θα χαιρόμασταν να ήταν στο show. Αλλά δεν θέλω να διαταράξω τις σχέσεις τους, οπότε το σέβομαι».

Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανάτροπη με Τζέιμς Καφετζή - Έδωσε τελικά τα χέρια με Ατζούν

Survivor 2024 spoiler: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σχετικά με την πρόταση που είχε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο Survivor 2024. Τι συνέβη;

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως ο Ροδίτης παίκτης είχε μια τεράστια πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να σπάει την... κόντρα που είχαν και να μπει στο Survivor. Τότε σας αποκαλύψαμε πως το κεφάλαιο Survivor είχε κλείσει για τον ίδιο. Έτσι δήλωνε ο ίδιος. Πληροφορίες τις τελευταίες στιγμής ωστόσο αναφέρουν πως ο Τζέιμς Καφετζής είναι μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor.

 Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανάτροπη με Τζέιμς Καφετζή - Έδωσε τελικά τα χέρια με Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά και το περιβάλλον του Ροδίτη δεν τις διαψεύδει, ο Τζέιμς φαίνεται να πήρε διαβεβαιώσεις από τον Τούρκο παραγωγό σχετικά με τα «θέλω» του και να έδωσαν τα χέρια. Το μόνο που απομένει είναι να δώσει την οριστική του απάντηση, αφού είπε πως πιθανότατα θα απαντήσει θετικά αλλά θέλει λίγα 24ωρα να το σκεφτεί.

Άλλωστε η παραγωγή πρέπει να τρέξει να κλείσει τις «τρύπες» και να ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα των Διασήμων και την ομάδα των Μαχητών.

Survivor 2024 spoiler: Η κοινή συνύπαρξη που θα απογειώσει την τηλεθέαση

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι πολύ κοντά να πετύχει μια τεράστια συμφωνία, που θα απογειώσει την τηλεθέαση. Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι στο Survivor θα βρίσκεται και ο, όχι και τόσο, καλός του φίλος, Αλέξης Παππάς.

 Survivor 2024 spoiler: Τεράστια ανάτροπη με Τζέιμς Καφετζή - Έδωσε τελικά τα χέρια με Ατζούν

Θυμάστε όλοι την κόντρα που είχαν οι δύο παίκτες στο Survivor του 2021 και φαίνεται πως η ένταση αυτή θα συνεχιστεί, αφού συχνά Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς είχαν κόντρα και σε τηλεοπτικές εκπομπές, μετά την αποχώρησή τους από το προηγούμενο Survivor. Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον συνύπαρξη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά spoilers για το Survivor 2024... Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο του κύκλο έχει αρχίσει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share