Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Survivor 2024 Spoiler: Πρόταση του Ατζούν στο γιo του Αχιλλέα Μπέου! (Video)

Ποιοι έχουν δεχτεί προτάσεις για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ποιοι περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και το νέο πρόσωπο

8 Δεκεμβρίου 2023 11:58
Survivor 2024 Spoiler: Πρόταση του Ατζούν στο γιo του Αχιλλέα Μπέου! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor 2024 Spoiler: Σε ρυθμούς Survivor κινείται η Acun Medya, η οποία προετοιμάζεται για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης και έχει ξεκινήσει τις οντισιόν για τους Μαχητές, αλλά και τα τηλέφωνα για τους Διάσημους.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαράντο και το «Πρωινό Σουσού», η παραγωγή του Survivor έχει επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για να του κάνει πρόταση για τον γιο του.

«Ο Acun πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί τον Βόλο για επαγγελματικούς λόγους, γιατί ήθελε να επενδύσει εκεί χρήματα, κάτι που θέλει πολύ ο Αχιλλέας Μπέος. Τότε είχαμε ακούσει ότι είχε πει ο ίδιος να συμμετάσχει στο φετινό Survivor. Μετά ακούσαμε ότι ήταν για πλάκα και έτσι κι αλλιώς είναι 64 ετών, οπότε δεν θα μπορούσε», είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Λέει το ΝΑΙ - Εξαιρετική πρόταση και μπαίνει στους Διάσημους κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής

«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δύο γιους, τον Νικόλα και τον μικρότερο Αχιλλέα. Αυτός που όπως θέλουν οι φήμες, θα μπει στο Survivor, είναι ο Νικόλας. Ο Νικόλας βρισκόταν στην Αμερική, ασχολούνταν με τη μουσική, επέστρεψε για να πάει στον στρατό και στη συνέχεια έμεινε για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε.

Ποιοι αρνήθηκαν και ποιοι περιμένουν τηλεφώνημα

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση για το Survivor, ο Νίκος Γιάννης είπε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, ενώ τέλος ο Κώστας Κοκκινάκης τόνισε πως δεν του έχει γίνει κρούση αλλά και να του γίνει δεν θα πάει.

«Μου είχε γίνει πρόταση στα πρώτα δύο Survivor, μετά όχι. Αν δεν είχα δουλειά και είχα την ελευθερία και την άνεση να φύγω, μπορεί να πήγαινα. Σίγουρα είναι δέλεαρ τα χρήματα», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Από την πλευρά του Νίκος Γιάννης δήλωσε: «Φυσικά και θα πήγαινα, είναι ψύχωση το Survivor. Είναι σαν μικρόβιο. Αν θέλουν να βγάλω κι εγώ λίγο τα ρούχα. Απέδειξα αν πληρώ τα κριτήρια ή όχι. Θα φώναζα “ναι” αν μου έλεγαν να ξαναπάω».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει κρούση, αλλά και να μου γίνει δεν θα πάω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ έξω από εμένα, με εκνευρίζει και δεν το βλέπω καν».

«Θέλω να πάω ξανά στο Survivor, προπονούμαι όλη μέρα γι’ αυτό»

«Στο παιχνίδι ήμουν παρεξηγημένος αλλά όποιος με γνωρίσει από κοντά αλλάζει γνώμη», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βρέθηκε στην παρέα του «Πρωινού Σουσού »και συνέχισε λέγοντας:

«Μην ακούτε τι λένε, δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση σε κανέναν, όλα είναι παραφιλολογίες». Τέλος, τόνισε πως θέλει να πάει ξανά στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share