Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που είπε το ΝΑΙ! Πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομαδα

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2024

17 Νοεμβρίου 2023 12:38
Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που είπε το ΝΑΙ! Πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομαδα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Επίσημη είναι πλέον η επιστροφή του Survivor, αφού ο ΣΚΑΙ χτες έβγαλε το πρώτο trailer και ζητά από κόσμο που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο ριάλιτι να στείλει αίτημα.

Γύρω στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να αρχίσει ο νέος κύκλος του Survivor, με τον Ατζούν να έχει ήδη κλείσει τις πρώτες συμφωνίες με τους Διάσημους ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει και σε αρκετούς Μαχητές.

Όσον αφορά την ομάδα των Διασήμων, η αλήθεια είναι πως σ' αυτή θα βρίσκονται και πρώην παίκτες του Survivor! Ένας από αυτούς φαίνεται να έχει απαντήσει θετικά και να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο με την κόκκινη μπαντάνα.

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που είπε το ΝΑΙ

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που είναι το ΝΑΙ! Πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομαδα

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη. Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ριάλιτι; Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη. Η αλήθεια είναι πως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor 2022 ήθελε να μπει και στο Survivor All Star, όμως υπήρχε μια αντιπαράθεση με την παραγωγή, κάτι που του έβαλε φρένο στην επιθυμία του αυτή.

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που είναι το ΝΑΙ! Πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομαδα
Ο Άρης Σοϊλέδης επιστρέφει στο Survivor

Πλέον η κόντρα αυτή ανήκει στο παρελθόν και ο Άρης Σοϊλέδης αναμένεται να επιστρέψει στο Survivor και στον τόπο του... εγκλήματος. Όσον για τις οικονομικές του απολαβές; Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως θα είναι πάνω από τις 5.000 ευρώ την εβδομάδα που έλαβαν πέρσι όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά όχι αρκετά πιο πάνω.

Αξίζει με την ευκαιρία να αναφερθεί πως φέτος οι μισθοί δεν θα είναι για όλους ίδιοι. Κάτι που σίγουρα μέσα στο παιχνίδι θα φέρει και αντιπαραθέσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share