Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

«Νιώθω τυχερή που...» - Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου (photo)

«Από εδώ και στο εξής...»

24 Σεπτεμβρίου 2023 10:02
«Νιώθω τυχερή που...» - Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία ανάρτηση προχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να κάνει το δικό της σχόλιο που προκάλεσε και την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Νιώθω τυχερή που...»

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και νιώθω τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο καλούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Από εδώ και στο εξής θα δίνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο @akomadeneidestipota_! Φυσικά στο @megatvcom, το καλό!», έγραψε.

Το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή κάτω από την ανάρτηση της Βαλαβάνη και η αντίδραση του Βασάλου

Κάτω από την ανάρτηση αυτή υπήρξε ένα σχόλιο που κέντρισε το ενδιαφέρον των ακόλουθών της. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φημολογούνταν πως υπήρξε κάποιο φλερτ με τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, θέλησε να της δείξει την στήριξή της και της σχολίασε με μερικά emoji.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την άλλη πλευρά, αν και συνηθίζει να σχολιάζει κάτω από τα post της, αυτή τη φορά αρκέστηκε απλά στο να κάνει like.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η μετακόμιση και ο νέος έρωτας! Έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της μετά το διαζύγιο - «Μιλάω με ένα παιδί που έχουμε βρεθεί μια φορά» (Video)

Tο επόμενο βήμα στην ζωή της έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά.

«Μιλάω με ένα παιδί που έχουμε βρεθεί μια φορά»

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μετακόμισα στο νέο μου σπίτι. Στο προηγούμενο σπίτι έμενα με τη σχέση που είχα, δεν ήταν δικό μου, οπότε έφυγα. Έκανα και έναν γάμο εξπρές. Δε ξέρω αν θα έμπαινα πάλι σε έναν γάμο» είπε και πρόσθεσε:

«Αυτή τη περίοδο μιλάω με ένα παιδί που έχουμε βρεθεί μια φορά. Για κάποιο λόγο μετακόμισε κάπου αλλού για λίγο χρονικό διάστημα και θα πάω εκεί. Αυτό είναι το πιο ακραίο που θα έχω κάνει για έναν έρωτα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share