Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Λιώνει» ο Σάκης Κατσούλης: «Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις» - Η ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη (photo)

«Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας...»

5 Σεπτεμβρίου 2023 10:40
«Λιώνει» ο Σάκης Κατσούλης: «Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις» - Η ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο από την κοινή φωτογράφιση που έκαναν για το περιοδικό YOU, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να εκφράσει την αγάπη του προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ενώ, κατά τη διάρκεια των δικαοπώ τους ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήγαν στην Παναγία της Τήνου πήγαν για να προσκυνήσουν, όμως ανάμεσα στα θετικά σχόλια που έλαβαν υπήρξαν και πολλά αρνητικά.

Συγκεκριμένα ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για την επί χρόνια σύντροφό του.

«Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις»

«“My favourite love story is our story”

Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως ολα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι,αγκαλιά!

Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου,η κοπέλα μου,ο άνθρωπος μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor All Star.

«Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;» - Η αινιγματική φιλοσοφική ερώτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη

Μια αινιγματική φιλοσοφική ερώτηση έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη για το αν τον πειράζει να πει ότι είναι έγκυος! Παράλληλα, δείτε εδώ τις δημόσιες ευχές του Σακη Κατσούλη για την γιορτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, για κάποιο ελληνικό νησί αναχώρησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα βρήκε και έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να πείσου τους ανθρώπους που βρίσκοντας στο γκαράζ του πλοίου να μην κατέβει από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που επικρατούν στα πλοία, οι συνοδηγοί και όλοι οι επιβαίνοντας των οχημάτων πέραν των οδηγών πρέπει να κατεβαίνουν από αυτά για να ολοκληρωθεί το παρκάρισμα αλλά και κατά την αποβίβαση, επιτρέπονται μόνο οι οδηγοί.

«Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λοιπόν που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού σκέφτηκε να πει πως είναι έγκυος προκειμένου να μην κατέβει. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram στο οποίο ακούγεται να ρωτάει τον Σάκη Κατσούλη, «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;».

Η αινιγματική φιλοσοφική ερώτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share