Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Κόρομι - «Να σε αποχαιρετήσω... δύσκολο»

Η απώλεια που του στοίχισε

28 Ιουλίου 2023 14:58
Survivor All Star: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Κόρομι - «Να σε αποχαιρετήσω... δύσκολο»
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Βαρύ πένθος βιώνει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης καθώς μετρά μία σημαντική απώλεια στη ζωή του. Με την ευκαιρία, δείτε το όνομα έκπληξη που «κλείνει» ο Ατζούν για το Survivor All Star 2.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η μικρή σκυλίτσα του Mimi έφυγε από τη ζωή.

Survivor All Star: Το μήνυμα του Κόρο – «Να σε αποχαιρετήσω είναι το πιο δύσκολο»

«Να σε αποχαιρετήσω είναι ότι πιο δύσκολο… Ξέρω ότι πέρασες μια ζωή τέλεια μαζί μας, και εμείς μαζί σου! Θα μας λείψεις απίστευτα πολύ… είχαμε μάθει να είσαι η καθημερινότητα μας, ότι κ αν κάναμε, όπου και αν πηγαίναμε ήσουν μαζί μας. Ότι κ να πω θα είναι λίγο για σένα… Πάντα χαμογελαστή

Καλό ταξίδι μικρή μας ❤️❤️ Αντίο Mimi girl…»

Survivor spoiler: «Δεν βλέπει» ούτε τον Σάκη Κατσούλη! Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που είπε το ΝΑΙ για το Survivor All Star 2!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την παρουσία του στο Survivor All Star 2;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Όμως ενημερωθήκαμε, Survivor All Star 2 δεν θα υπάρξει. Στην ουσία θα είναι νέος κύκλος που θα μπαίνουν όμως και παλιοί παίκτες από προηγούμενα Survivor! Μια μίξη εν ολίγης γι' αυτό ας το αναφέρουμε Survivor All Star κι ας μην είναι.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Σοφιάννα Αβραμάκη αναμένεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και γίνεται η δεύτερη γυναίκα, μετά την Κατερίνα Δαλάκα που φέρεται να έχει συμφωνήσει. Από εκεί και πέρα σήμερα σας έχουμε και τον δεύτερο άνδρα που θα βρεθεί στο Survivor All Star 2 και είναι λίγο πολύ αναμενόμενος.

Πολλοί τον περίμεναν στο Survivor All Star 1 όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν κάθετος και δεν τον ήθελε, για τους δικούς του λόγους! Πλέον όμως οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά και ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να του δώσει μια ευκαιρία ακόμα. Άλλωστε ξέρει πως αγωνιστικά τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει και ξεπερνάει στις επιδόσεις του ακόμα και τον Σάκη Κατσούλη!

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν;

Survivor spoiler: «Δεν βλέπει» ούτε τον Σάκη Κατσούλη! Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που είπε το ΝΑΙ για το Survivor All Star 2!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο παίκτης αυτός είναι, ποιος άλλος, ο Άρης Σοϊλέδης! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (αφού μετά το Survivor σταμάτησε την μπάλα) ήταν αγωνιστικά ο καλύτερος παίκτης στο Survivor του 2022 και αποτέλεσε τεράστια έκπληξη που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Στάθη Σχίζα στον μεγάλο τελικό.

Survivor spoiler: «Δεν βλέπει» ούτε τον Σάκη Κατσούλη! Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που είπε το ΝΑΙ για το Survivor All Star 2!

Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε σαν τρελός να βρεθεί στο Survivor All Star 1 όμως κάποια παραπτώματα του (οι κακές γλώσσες λένε πως είχε πολύ καλή σχέση με το... κινητό μέσα στο παιχνίδι) έκαναν τον Ατζούν να μην τον βάλει! Που να ήξερε και ο Τούρκος το πάρτι που θα γινόταν από τους υπόλοιπους παίκτες, αφού ΟΛΟΙ όλο και κάτι παράνομο έκαναν μέσα στο Survivor All Star!

Πλέον όμως τα πράγμα έχουν αλλάξει! Ο Άρης Σοϊλέδης έχει συμφωνήσει και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Με την άδεια βέβαια της καλής του, Μαρίας Αντωνά...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share