Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο - «Δεν θέλω να...»

Πού την πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός;

24 Ιουλίου 2023 15:19
Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο - «Δεν θέλω να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα γενέθλια του Τάκη Καραγκούνια έδωσε το παρών η Ελευθερία Ελευθερίου και ρωτήθηκε για τον τελικό του Survivor κι αν μίλησε εκεί με τον Μάριο Πρίαμο. Η πρώην παίκτρια απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε τέτοια ερώτηση.

«Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα γενέθλια του Τάκη. Του εύχομαι χρόνια πολλά, πολύχρονος να είναι, να είναι πάντα καλά, υγιής και να είναι πάντα τόσο καλός φίλος, γιατί ο Τάκης είναι ένας πολύ φιλότιμος άνθρωπος και χαίρομαι που τον γνώρισα», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου. Με την ευκαιρία, δείτε όσα εξομολογήθηκε ο Μάριος Πρίαμος για την κατάσταση μεταξύ τους.

Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον τελικό του Survivor all Star απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό. Ευχαριστώ».

Η μπηχτή της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο - «Πίστευα ότι...»

Survivor All Star Ημιτελικός: Πολλά έγιναν στο Γαλάτσι χθες (10/7), όμως μια μπηχτή από την Καρολίνα Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν εκείνος που δεν τα κατάφερε να πάει τελικό, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει το πολυπόθητο «εισιτήριο».

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παρουσιαστής ρώτησε την Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα ποια είναι τα δικά της προγνωστικά. Υπενθυμίζεται πως κατά την συμβίωσή τους στο φετινό Survivor, Καρολίνα και Μάριος είχαν έρθει αρκετά κοντά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

«Αυτό που είπα και όταν αποχώρησα είναι ότι θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην 3άδα. Δεν πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο Μάριος θα είναι ο νικητής του Survivor», σχολίασε αρχικά η Καρολίνα.

«Πίστευα ότι ο Μπάρτζης θα περάσει αλλά σήμερα ξύπνησα και είχα ένα ένστικτο, ότι θα δω τον Μάριο στην 3άδα», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στεναχωρηθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό για τον οποίο έχω έρθει.

Όμως νιώθω πραγματικά γεμάτος όποια κι αν ήταν η έκβαση του αποψινού παιχνιδιού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share