Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου!»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

16 Ιουλίου 2023 10:00
Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου!»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης για πρώτη φορά αποκάλυψε, έπειτα από ερώτηση για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πως της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν απλά μια πρόβα θέλοντας να εξασκηθεί για τη μεγάλη ημέρα που εύχεται να έρθει σύντομα. Παράλληλα, αποκάλυψε για το που θα επενδύσει το έπαθλο των 235.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την πρόταση γάμου στην Μαριαλένα στο Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάµου, κάτι το οποίο σε καµία περίπτωση δεν µετανιώνω και, φυσικά, εύχοµαι σύντοµα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναµένονται», εξομολογήθηκε.

Ενώ σε ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδιά μαζί της, αποκάλυψε «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου».

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης: Το «καρφί» της πρώην του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Είναι πιόνι»

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να κέρδισε το Survivor All Star, όμως η πρώην του δε δίστασε να πετάξει το «καρφί» της στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χαρακτηρίζοντάς την «πιόνι».

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι είχε χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα και η επανασύνδεσή τους έγινε κατά την διάρκεια του Survivor το 2021. Τότε μήλον της έριδος θεωρούνταν η Χριστίνα Κεφαλά, ωστόσο φαίνεται πως τελικά υπάρχουν πολλά ακόμα κρυμμένα μυστικά.

Οι δηλώσεις της πρώην του

Η Έλλη Γελεβεσάκη η οποία υπενθυμίζεται ότι είναι πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα και ο Σάκης Κατσούλης έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν και σύμφωνα με εκείνη υπάρχουν στοιχεία στο χαρακτήρα του που δεν γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Ok! είχε δηλώσει ότι ο νικητής του Survivor All Star είναι αρκετά χειριστικός και πως κυνηγάει την δημοσιότητα.

«Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται την Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα» είχε δηλώσει η Έλλη Γελεβεσάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share