Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 11/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών! Αυτός βγήκε πρώτος

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον μεγάλο ημιτελικό!

11 Ιουλίου 2023 13:30
Survivor All Star spoiler 11/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών! Αυτός βγήκε πρώτος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Survivor All Star ρίχνει απόψε (11/07) αυλαία και μπαίνει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας. Μάριος Πρίαμος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκλείστηκαν από τον μεγάλο τελικό και πλέον το έπαθλο θα κριθεί ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Το Athensmagazine.gr σας έχει δώσει από το πρωί το ρεπορτάζ.

Πάμε τώρα στα χθεσινά (10/07)! Είχαμε δύο ημιτελικούς. Αρχικά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Μάριο Πρίαμο και στην συνέχεια ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ! Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Σε πρώτη φάση λοιπόν, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος μονομάχησαν, με τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση. Για πολλούς ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως δεν πέρασε.. αέρα ο Νίκος στην επόμενη φάση! Ντέρμπι στην ουσία δεν υπήρχε αλλά τα ποσοστά των δύο παικτών ήταν αρκετά κοντά. Όχι τόσο για να υπάρξει κάποια ανατροπή αλλά κοντά. Αυτό μας μετέφεραν, αυτό σας μεταφέρουμε..

Survivor All Star spoiler 11/07: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών! Αυτός βγήκε πρώτος

Survivor All Star spoiler: Ποια τα αποτελέσματα του μεγάλου ημιτελικού;

Πάμε τώρα στον μεγάλο ημιτελικό! Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης έκατσαν στις τρεις καρέκλες των φιναλίστ και εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους δύο παίκτες που περνάνε στον μεγάλο τελικό. Εκεί εξ' αρχής είχε κριθεί το αποτέλεσμα αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έμεινε πάρα, μα πάρα, πολύ πίσω. Σε κανένα σημείο δεν απείλησε ένα από τα δύο παιδιά και έμεινε πολύ εύκολα εκτός.

Όσο για την πρώτη θέση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Μπάρτζη πρώτο και τον Σάκη Κατσούλη δεύτερο αλλά με πολύ πολύ πολύ μικρή διαφορά. Τόση που αν οι ψήφοι της Μαριελένας πάνε αποκλειστικά στον Σάκη η διαφορά να καλύπτεται. Επομένως περιμένουμε ένα τεράστιο ντέρμπι για την τελευταία μέρα του Survivor All Star με το αποτέλεσμα να είναι, όχι απλά ανοικτό, αλλά ορθάνοικτο! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor All Star!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share