Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor All Star highlights 2/7: Μασάζ σοκολάτας και «μαχαιριά» Σάκη σε Μαριαλένα - «Δε φταίω εγώ κορίτσι μου, στόχος ήταν να αποχωρήσει η...» (video)

Το ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στην τελική του ευθεία

3 Ιουλίου 2023 08:09
Survivor All Star highlights 2/7: Μασάζ σοκολάτας και «μαχαιριά» Σάκη σε Μαριαλένα - «Δε φταίω εγώ κορίτσι μου, στόχος ήταν να αποχωρήσει η...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star highlights 2/7: Μπορεί τα γυρίσματα του Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο τηλεοπτικά είμαστε λίγες ημέρες πίσω, οπότε αυτή την εβδομάδα θα δούμε τους παίκτες να μάχονται ξανά και ξανά για τις ατομικές ασυλίες και τα έπαθλα.

Στο χθεσινό (2/7) επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να απολαμβάνουν δεόντως τα καλά του... Άγιου Δομίνικου, αφού έκαναν μέχρι και μασάζ με σοκολάτα!

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Εκτός Μπάρτζης και Πρίαμος! Στον μεγάλο τελικό Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Survivor All Star: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (2/7) επεισόδιο

«Στόχος μας ήταν να αποχωρήσει η Σταυρούλα»

Τα φτυάρια βγήκαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με την Στέλλα Ανδρέαδου και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κράζουν άσχημα την Σταυρούλα. Ανέφεραν μεταξύ άλλων πως αλλιώς ήταν πίσω από τις κάμερες και αλλιώς μπροστά από αυτές.

«Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας! Να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι κι έγινε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

"Η μαμά μου μου έχει πει να μην σου..."

Το ζευγάρι που επανενώθηκε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης μας χαρίζει συνεχώς αστείες κι όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά του. Τα πειράγματα πάνε κι έρχονται. Αυτή τη φορά, στον Σάκη φαίνεται πως έλειψε η... γκρίνια της Μαριαλένας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, το ζευγάρι είχε έναν γλυκό διάλογο και παρόλο που συζητούσαν για... γκρίνια, φάνηκε πόσο πολύ αγαπιούνται και πόσο καλά γνωρίζονται. Άλλωστε, τους ανθρώπους μας τους αγαπάμε με τα καλά και τα... όχι τόσο καλά τους.

Μ. - Ρε Σάκη, δε γκρινιάζω και μου λες ότι θα γκρινιάξω

Σ. - Μα μου λείπει. Το έχω συνηθίσει, πάνω από 300 παιχνίδια

Μ. - Α, πες ότι σου λείπει... Μη με κατηγορείς έτσι

Σ. - Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γκρίνια

Μ. - Αφού σου έχω γίνει απαραίτητη

Σ. - Αυτό είναι άλλο κομμάτι. Μου έχεις γίνει, όχι για τη γκρίνια σου. Αν δε γκρινιάξεις μια μέρα λέω "γιατί;" Ανησυχώ για την υγεία σου

Μ. - Δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι νευρική... Η μαμά μου μου είπε να μη σου γκρινιάζω

Με κατσάδες και μουρμούρα πήρε το έπαθλο ο Σάκης Κατσούλης

Η αδρεναλίνη εκτοξεύθηκε στα ύψη ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Μαριαλένα έχασε από τον Μάριο. Χάνοντας από τον Κύπριο συμπαίκτη της τα έβαλε με τον… Σάκη που δεν παρατήρησε το λάθος της την ώρα που έπαιζε για να τη βοηθήσει.

«Εντάξει, ρε φίλε! Πες του μου και εσύ! Αφού είναι λάθος» φώναξε με τον Σάκη να διαμαρτύρεται για την κατσάδα που έφαγε.

«Μα που να το καταλάβω; Εγώ σωστή την έβλεπα την δίεση! Σωστή την έβλεπα την δίεση εγώ! Γιατί είναι λάθος» είπε όλο φούρκα. Τουλάχιστον η γκρίνια της καλής του δεν τον επηρέασε στην αρένα και έτσι συνέχισε το σερί με τις νίκες του κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο.

Το σοκολατένιο μασάζ

Έπαθλο υπερπαραγωγή περίμενε τον νικητή του αγώνα επάθλου αλλά και δύο συμπαίκτες της επιλογής του. Η τριάδα απόλαυσε μασάζ με σοκολάτα, το οποίο διαδέχτηκε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με μυρωδάτα σαμπουάν. Κερασάκι στην τούρτα ήταν το γευστικό γεύμα που ετοίμασε η παραγωγή για τους παίκτες το οποίο καταβρόχθισαν σε χρόνο dt.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share