Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star Spoiler 2/7: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

2 Ιουλίου 2023 08:42
Survivor All Star Spoiler 2/7: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star Spoiler 2/7: Μετά τις τελευταίες και παράλληλα απρόσμενες αποχωρήσεις των προηγούμενων ημερών, η τελευταία εβδομάδα στο νησί φαίνεται πως κρύβει και άλλες εκπλήξεις. Ενώ, όπως βλέπουμε από το trailer Μαριάλένα και Στέλλα "θάβουν" την Σταυρούλα μετά την αποχωρήσή της από το Survivor.

Ποιος κερδίζει σήμερα Κυριακή (2/7) μια από τις τελευταίες ασυλίες στο φετινό Survivor All Star

Σε παράσταση για έναν ρόλο έχει εξελιχθεί η διαδικασία των ασυλιών με τον Σάκη Κατσούλη να έχει κερδίσει όλες ανεξαιρέτως τις τελευταίες δοκιμασίες. Αυτό θα συμβεί λοιπόν και... σήμερα Κυριακή (2/7), όπου ο Σάκης Κατσούλης θα μεγαλώσει και άλλο τη συλλογή του από τοτέμ ασυλίας στο Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει την ατομική ασυλία στο Survivor All Star

Survivor All Star spoiler: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Εκτός Μπάρτζης και Πρίαμος! Στον μεγάλο τελικό Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Survivor All Star spoiler 01/07: Απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor All Star με τις φήμες που ήθελαν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποχωρεί να μην ισχύουν!

Είναι γνωστό πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Στέλλα Ανδρεάδου να αποχωρεί από το Survivor All Star και οι τέσσερις παίκτες που απομένουν θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης με τους δύο πρώτους να εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Δηλαδή δεν θα είναι τα δύο άτομα που θα τεθούν στην διαδικασία του κοινού για να περάσουν στην τριάδα αλλά θα έχουν ήδη εξασφαλισμένη θέση εκεί!

Survivor All Star spoiler: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Εκτός Μπάρτζης και Πρίαμος! Στον μεγάλο τελικό Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Η μεγάλη έκπληξη λοιπόν ακούει στο όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία θα πετάξει εκτός Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο!

Σάκης Κατσούλης λοιπόν και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα έχουν άγχος την πρώτη μέρα στο Γαλάτσι, αφού εκεί οι άλλοι δύο παίκτες θα βρεθούν στην ψηφοφορία! Ποιος θα περάσει; Τα πάντα είναι ανοικτά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share