Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 27/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

27 Ιουνίου 2023 19:57
Survivor All Star spoiler 27/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star spoiler 27/06: Κάτι παραπάνω από την τελικά του ευθεία έχει μπει το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με μια εβδομάδα δράσης να απομένει ακόμα!

Χτες είχαμε την πρώτη μάχη ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, όπου θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και λίγες μέρες (δείτε εδώ ποιοι αποχωρούν) και σήμερα απλά θα σας θυμίζουμε λίγο το spoiler για την σημερινή ημέρα αφού είναι γνωστά λίγο πολύ τα πράγματα!

Απόψε λοιπόν έχουμε την δεύτερη μάχη ασυλίας της εβδομάδας, με τους επτά παίκτες που απομένουν στον Άγιο Δομίνικο να αγωνίζονται για την τελική μάχη! Αυτή την εβδομάδα λοιπόν έχουμε δύο αποχωρήσεις, την επόμενη μια και μετά καταλήγουμε στην τελική τετράδα που πάει στο Γαλάτσι!

Survivor All Star spoiler 27/06: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler: Αυτός κερδίζει ασυλία, αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πάμε όμως στα σημερινά. Σήμερα έχουμε ξανά νικητή τον Σάκη Κατσούλη στην μάχη της ασυλίας. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί να δώσει ακόμα έναν υποψήφιο μόνος του, αφού μετράει 2 στα 2 μέσα στην εβδομάδα. Από την κάλπη υποψήφια προς αποχώρηση θα βγει η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σάκης Κατσούλης θα δώσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο. Θυμίζουμε πως από την πρώτη ασυλία υποψήφιος είναι και ο Νίκος Μπάρτζης, όπου συμπληρώνουν την τριάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share