Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 21/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με τον 3ο υποψήφιο! Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

21 Ιουνίου 2023 20:44
Survivor All Star spoiler 21/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με τον 3ο υποψήφιο! Αυτός κερδίζει την 3η ασυλία
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 21/06: Τρίτος αγώνας ασυλίας σήμερα από τον οποίο θα προκύψει τόσο ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση όσο και ο παίκτης που φεύγει!

Να θυμίσουμε πως μετά την 24ωρη ψηφοφορία που έλαβε μέρος από το βράδυ της Κυριακής έχουν προκύψει οι επόμενες αποχωρήσεις που θα κρίνονται με βάσεις τους υποψήφιους προς αποχώρηση! Αυτή την εβδομάδα έχουμε ήδη στην θέση των υποψηφίων τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ θα έρθει να προστεθεί ακόμα μια υποψηφιότητα σήμερα και αυτόματα θα αποχωρήσει και ένας παίκτης!

Survivor All Star spoiler 21/06: Αυτός ο παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος - Ποιος κερδίζει την ασυλία;

Survivor All Star spoiler
Survivor All Star spoiler

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, μετά τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ακόμα μια γυναίκα θα κερδίσει ατομική ασυλία, την τελευταία γι' αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Στέλλα θα φτάσει στη μεγάλη νίκη που θα την κρατήσει τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, αφού πιθανότατα αν έβγαινε υποψήφια θα αποχωρούσε! Έτσι στην θέση της υποψήφιας μπαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία θα βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη! Ποιος φεύγει; Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share