Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Αφού δεν σκότωσα...» - Η μούντζα στον Βασάλο και η «γκρινιάρα του επάθλου» (Video)

«Γκρινιάρης είναι ο άνθρωπος που ό,τι και να γίνει γκρινιάζει, είναι μίζερος και έχει μίρλα. Έχω εγώ αυτή τη μίρλα;»

19 Ιουνίου 2023 21:48
Survivor All Star: «Αφού δεν σκότωσα...» - Η μούντζα στον Βασάλο και η «γκρινιάρα του επάθλου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα δεδομένα για το Survivor All Star αφού πλέον το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και στο μόνο που παίζουν ρόλο οι ομάδες είναι για τα έπαθλα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα κέρδισαν το έπαθλο και απόλαυσαν θαλάσσια αθλήματα. Παράλληλα, οι τελευταίες αλλαγές στον Άγιο Δομίνικο δημιουργούν ντόμινο στο παιχνίδι και ανακατεύουν την τράπουλα ενόψει του τελικού στο Γαλάτσι

Η μούντζα στον Βασάλο και η «γκρινιάρα του επάθλου»

Ωστόσο, η Μαριαλένα φαίνεται πώς γκρίνιαξε ξανά, με αποτέλεσμα οι άντρες της παρέας να την βαπτίσουν ως η «γκρινιάρα του επάθλου», κάτι που η ίδια δεν αποδέχεται.

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», είπε αρχικά ο Βασάλος για την εμπειρία του.

Την επόμενη ημέρα στο καθιερωμένο τους σποτ, η Μαριαλένα γκρίνιαζε που την έλεγαν γκρινιάρα, με τον Βασάλο να την αγνοεί πλήρως για όσα λέει.

«Χθες με βγάλατε η γκρινιάρα του επάθλου. Γκρινιάρης είναι ο άνθρωπος που ό,τι και να γίνει γκρινιάζει, είναι μίζερος και έχει μίρλα. Έχω εγώ αυτή τη μίρλα; Απλά σε ένα στάδιο του επάθλου νευρίασα με τον Σάκη και μου έδινε οδηγίες και εγώ ήθελα να το απολαύσω. Ναι, εκείνος μου είπε ότι φοβόταν μη χτυπήσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι γκρινιάρα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share