Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στους Κόκκινους - Νέο επειδόσιο ανάμεσα σε Μαριαλένα και Βασάλο

«Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;»

13 Ιουνίου 2023 21:45
Survivor All Star: Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στους Κόκκινους - Νέο επειδόσιο ανάμεσα σε Μαριαλένα και Βασάλο
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (13/6) στους τηλεοπτικούς δέκτες και μαζί του ξεκίνησαν και τα προβλήματα για τους Κόκκινους, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξύπνησε με ορεξούλες και άρχισε να πειράζει την μέχρι τώρα φίλη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα κερδίζει την αποψινή (13/6) ασυλία.

Της είπε χαρακτηριστικά: «Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;», με την ίδια να τσαντίζεται αμέσως, διότι δεν κατάλαβε ότι εκείνος της έκανε χιούμορ και έτσι άρχισε ένας νέος τσακωμός ανάμεσά τους. Εκείνη θεωρεί πως το κάνει επίτηδες για να τη ρίξει ψυχολογικά, καθώς ένας φίλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, ενώ ξέρει ότι είναι ήδη πεσμένη και δεν της αρέσει να την μειώνουν για τις ικανότητές της στους αγώνες, κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Σάκης Κατσούλης.

Νέος τσακωμός ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star

«Δύο εβδομάδες τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος», δήλωσε συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πρόσθεσε: «Δεν κάνουμε χαβάλε. Κάπου ώπα».

Ο personal trainer από την άλλη πλευρά, θεωρεί ότι απλώς δεν καταλαβαίνουν την πλάκα που κάνει, αν και γνωρίζει πως μερικές φορές είναι κακή, ενώ υποστηρίζει πως δεν είναι κακό να λες σε κάποιον που έχει πέσει αγωνιστικά την αλήθεια, διότι κανείς δεν μπορεί να μένει τέλειος μέσα σε τόσους μήνες.

Survivor All Star: «Θύελλα» από Γιώργο Ασημακόπουλο - «Παίζονται πολλά off-camera, ο Μάριος δεν ερχόταν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (13/6) ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star προκάλεσε «θύελλα», μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, αναφέροντας ότι παίζονται πολλά off-camera, ενώ αποκάλυψε τι έκανε ο Μάριος Πρίαμος.

«Εγώ θεωρώ ότι πέρασα κομπλέ. Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν λίγο παλούκι, ήθελαν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μπήκα χαλαρά, ήθελα να είμαι καλός αγωνιστικά και όχι να μπλέξω με ίντριγκες», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε με πόσα χρήματα γύρισε από το ριάλιτι.

«Υπήρχαν κάποιες επιθέσεις προς το πρόσωπό μου. Επί της ουσίας ήμουν μόνος μου. Μιλούσα λίγο με τον Κρις, με τη Μελίνα», τόνισε.

«Δεν υπήρχε αυτή η χημεία, είχαν μπει όλοι με στρατηγική πώς θα φτάσουν παρακάτω. Καμία σχέση με το ’21, τότε περνούσα τέλεια. Έπεσε πολλή ανθρωποφαγία, ήταν πολλά τα λεφτά και όλοι ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους», αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το Survivor All Star.

«Εννοείται ότι off-camera παίζονται πολλά. Μη βλέπεις κάποιους χαρακτήρες που πηγαίνουν να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Για παράδειγμα, εγώ με τον Μάριο off-camera ήμασταν συνέχεια μαζί. On-camera που ήμασταν με τον Νίκο Μπάρτζη, δεν ερχόταν. Το έπαιζε λίγο… ιστορία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share