Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 11/6: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μην συνεχίζετε!

10 Ιουνίου 2023 11:00
Survivor All Star spoiler 11/6: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 11/6: Την Πέμπτη (8/6) παρακολουθήσαμε μία ακόμη αποχώρηση από το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και το πρόσωπο που μάζεψε τα πράγματά του και σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα, δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Την Κυριακή 11/6, ωστόσο, ξεκινάει ολοκαίνουρια εβδομάδα για τους παίκτες που έχουν απομείνει και αυτό σημαίνει πως πρέπει να μαζέψουν δυνάμεις ώστε να μπουν σε νέο στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για μία ακόμα ασυλία. Οι κόκκινοι έχουν αποδεκατιστεί και οι μπλε σιγά σιγά αρχίζουν να φοβούνται.

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star spoiler
Survivor All Star spoiler

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, λοιπόν, μας έχουν αποκαλύψει ήδη ποια είναι η ομάδα που θα χαρεί την πρώτη της νίκη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος σίγουρα, διότι όσοι έχουν παραμείνει είναι και οι πιο δυνατοί, αλλά τελικά τους πόντους θα φέρουν οι Διάσημοι και έτσι θα κοιμηθούν ένα ακόμη βράδυ ήσυχοι, χωρίς να πρέπει να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους. Οι Μαχητές, από την άλλη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Survivor All Star: Αποκάλυψη "σεισμός" από τον Σπύρο Μαρτίκα για Νίκο Μπάρζτη - «Πίσω από τις κάμερες...» (Video)

Survivor All Star: Αποκάλυψη "σεισμό" έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για Νίκο Μπάρζτη, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ενώ, με τόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

«Πίσω από τις κάμερες...»

«Ανέλπιστα διαφορετικό. Το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες.Έχετε χάσει πολλά πράγματα από αυτά που γίνονταν. Να πούμε για αποβολές πώς έγιναν;

Όταν πήγα στο παιχνίδι είχα δεθεί αρκετά με τον Μπάρτζη και τον Σχίζα. Θέλαμε τον Μπάρτζη να έρθει στην παρέα μας για να δούμε τι γίνεται. Γιατί πολύ κλάμα, πολλή στρατηγική του κακομοίρη που την έμαθα πρώτη φορά.

Είμαστε στο συμβούλιο και κλαίει δίπλα μου. On camera αυτά που φαίνονται, μου είπε και πίσω δεν έκλαιγε. Μαθαίνουμε τι σημαίνει Μπάρτζης. Ξαφνικά τον βλέπω να τρέμει ολόκληρος. Του λέω “τι σόου έχουμε;”. Πάμε στο συμβούλιο και είπε “είδα την Ασημίνα με κινητό”. Δεν την είδε ποτέ. Οσκαρικά δημιουργήθηκαν οι εντυπώσεις αλλά ήταν και οσκαρική η εκτέλεση του εκβιασμού να φύγουν οι κοπέλες, να ξεσηκωθούν οι πάντες, οι υπόλοιποι που παρακίνησε ο Μπάρτζης.

Υπήρχαν ενδείξεις απλά εκείνη την ώρα το επιχείρημα δεν ίσχυε. Βρέθηκαν και κάποιες αποδείξεις με μηνύματα λόκαλ σε γνωστό των κοριτσιών που θα τους βοήθαγε να φάνε κάτι τα κορίτσια, όχι ότι υπήρχε επικοινωνία. Επειδή το χειρότερο ήταν η επικοινωνία μεταφράστηκε αυτό ως προσβολή. Τα κορίτσια θα μπορούσαν να μην έχουν φύγει.

Το παιχνίδι -ειδικά το συγκεκριμένο- παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Υπήρχαν εκβιασμοί. Δεν έτρωγαν όλοι, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πεινάσανε. Δεν φάγανε όλοι» είπε.

Ποιον θα ήθελε νικητή

«Θα ήθελα να δω τον Μπόγδανο νικητή, θα ήθελα να δω τη Σταυρούλα στην 4άδα. Η Ασημίνα και η Δαλάκα αδίκως αποχώρησαν και ο Ηλίας θα μπορούσε να μην αποχωρήσει. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση της Αφροδίτης. Θα μπορούσα να είμαι εγώ που έπαιρνα την γκοφρέτα. Παίκτες που δεν φοβούνται μπορούν να επιβεβαιώσουν πράγματα» είπε μεταξύ άλλων.

«Ηθική αυτουργό όλων» χαρακτήρισε την Ευρυδίκη. «Άστο Νίκο μου τι ζήσαμε!» είπε για την παίκτρια.

«Έπαιξα το παιχνίδι τίμια και έπαιξα έναν ρόλο να αποκρυπτογραφώ και να καταλαβαίνω τα πάντα, να ρίχνω φως εκεί που όλοι κρύβονται. Στο τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος θα κρίνει ποιος θα βγει νικητής. Είναι 6 μήνες παιχνίδι, σαφώς και έγιναν πολλά.

Δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους. Εγώ έχω τις δικές μου αρχές και θα ήθελα να δω τον Ηλία Μπόγδανο νικητή. Υπάρχουν και πολλοί χαρακτήρες και καλά παιδιά με βάση τη δική μου οπτική.

Γνώρισα την κόρη του Τάκη και είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και λέω “Τάκη μας δουλεύεις”.

Είναι ακραίες οι συνθήκες που έχουμε ζήσει, να τρως από σκουπίδια και να χάνεις το μυαλό σου από την πείνα. Να βρέχει και να είμαστε με ένα μαγιό και όλα βρεμένα.

Το πληρώνεις πάρα πολύ ακριβά γιατί εκτίθεσαι στο κοινό πάρα πολύ σε όλες σου τις πλευρές. Το μονταρισμένο υλικό μπορεί να προωθεί χαρακτήρες ή να βγαίνουν κάποιοι περισσότερο κακοί» είπε με νόημα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share