Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 09/06: Τέλος στο όνειρο του Νίκου Μπάρτζη! Έρχεται το φινάλε για το μεγάλο φαβορί

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

9 Ιουνίου 2023 09:50
Survivor All Star spoiler 09/06: Τέλος στο όνειρο του Νίκου Μπάρτζη! Έρχεται το φινάλε για το μεγάλο φαβορί
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 09/06: Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ετοιμάζει άμεσα τις βαλίτσες επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ωστόσο η είδηση έρχεται από αλλού και έχει να κάνει με τον Νίκο Μπάρτζη! Μια δυσάρεστη εξέλιξη που ο ίδιος ακόμα δεν γνωρίζει και δεν θα μάθει και ποτέ εδώ που τα λέμε. Τι θέλουμε να πούμε;

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι γνωστό πως στις ψηφοφορίες, μέχρι στιγμής, έβγαινε πανηγυρικά πρώτος, κάτι το οποίο έδειχνε πως αποτελούσε το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον τελικό του Γαλατσίου, ακόμα και απέναντι σε παίκτες όπως ο Σάκης Κατσούλης και ο Μάριος Πρίαμος.

Ωστόσο πλέον ήρθε η ανατροπή κι αυτό είναι κάτι που τρομάζει τους φανς του. Για πρώτη φορά από την μέρα που βγήκε υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, όχι απλά ήταν στην κορυφή, αλλά τα ποσοστά του τρόμαζαν. Τώρα όμως αυτό δεν ισχύει.

Survivor All Star spoiler 09/06: Τέλος στο μεγάλο όνειρο του Νίκου Μπάρτζη! Έρχεται το φινάλε για το μεγάλο φαβορί

Survivor All Star spoiler 09/06: Τι συνέβη με τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Νίκος Μπάρτζης, αυτή την φορά, όχι απλά δεν έχασε ποσοστά αλλά και την δεύτερη θέση, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τερματίζει από πάνω του. Μοιάζει απίστευτο, αλλά και ο Βασάλος έχει τον δικό του κόσμο και φαίνεται πως αυτή την φορά τον στήριξε περισσότερο, από ότι οι φανς τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και στα φαβορί, διότι επειδή το κοινό τους εφησυχάζεται από τις πολλές και εύκολες νίκες σταματάει να τον ψηφίζει.

Ο Νίκος Μπάρτζης λοιπόν βγήκε δεύτερος και δείχνει πως θα υπάρξει θεματάκι τώρα που μένει με τους πιο δυνατούς παίκτες στο φινάλε του Survivor All Star. Λέτε να υπάρξει κάποια έκπληξη και να αποχωρήσει πριν τους τελικούς; Δύσκολο αλλά το το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τα ποσοστά των τριων παικτών που ήταν υποψήφιοι:

  1. Κωνσταντίνος Βασάλος 45%
  2. Νίκος Μπάρτζης 38%
  3. Γιώργος Ασημακόπουλος 17%
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share