Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Εκτροχιάστηκε» ο Βασάλος - «Τον έχεις καλύψει τόσες φορές!»

«Ανταπέδωσε και συ το δώρο που σου έκαναν»

8 Ιουνίου 2023 22:40
Survivor All Star: «Εκτροχιάστηκε» ο Βασάλος - «Τον έχεις καλύψει τόσες φορές!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον απόηχο της συμπλήρωσης των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση στο Survivor All Star κινήθηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης (8/6). Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την κόκκινη ομάδα «εκτροχιάστηκε» και δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Με την ευκαιρία, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε πως «εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει, «γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό». Και καλώς σκέφτεται έτσι».

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

Στη συνέχεια, δε, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε τα εξής. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και συ την Στέλλα».

Survivor All Star: «Καρφιά» από Ασημακόπουλο και Μπάρτζη για Μάριο Πρίαμο: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό»

Σε δυο στρατόπεδα μοιάζει πια χωρισμένη η μπλε ομάδα στο Survivor All Star ειδικά μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη. Κάτι που φυσικά οι δυο παίκτες δεν είδαν με καλό μάτι με αποτέλεσμα να ρίξουν τα «καρφιά» τους στον Μάριο Πρίαμο, το βράδυ της Πέμπτης (8/6). Με την ευκαιρία, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρεθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

«Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο».

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες «παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά». Στρέιτ πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share