Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: «Καρφιά» από Ασημακόπουλο και Μπάρτζη για Μάριο Πρίαμο: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό»

Την στρατηγική του Μάριου έθιξαν οι παίκτες

8 Ιουνίου 2023 21:43
Survivor All Star: «Καρφιά» από Ασημακόπουλο και Μπάρτζη για Μάριο Πρίαμο: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δυο στρατόπεδα μοιάζει πια χωρισμένη η μπλε ομάδα στο Survivor All Star ειδικά μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη. Κάτι που φυσικά οι δυο παίκτες δεν είδαν με καλό μάτι με αποτέλεσμα να ρίξουν τα «καρφιά» τους στον Μάριο Πρίαμο, το βράδυ της Πέμπτης (8/6). Με την ευκαιρία, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρεθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

«Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο».

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες «παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά». Στρέιτ πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share