Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας - «Ο Στάθης Σχίζας μου οφείλει...» (Video)

«Φοβάται να αλλάξει τη...»

8 Ιουνίου 2023 15:03
Survivor All Star: Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας - «Ο Στάθης Σχίζας μου οφείλει...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Σπύρος Μαρτίκας, αποχώρησε από το Survivor All Star, πριν από δύο εβδομάδες και το πρωί της Πέμπτης (8/6) βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και μίλησε και για τη σχέση του με τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το απίστευτο έπαθλο που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός.

Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας - «Ο Στάθης Σχίζας μου οφείλει...»

«Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη», είπε αρχικά.

Survivor All Star trailer 08/06: «Θα φύγει από την παραλία...» - Παγώνουν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Survivor All Star trailer 08/06: Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star είναι προ των πυλών με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες το απίθανο έπαθλο!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως η ομάδα που θα κερδίσει θα μεταφερθεί εκτός παραλίας και σε ένα μέρος κοντά στην Πούντα Κάνα για ατελειώτο γλέντι; Ποια θα είναι αυτή;

Την ίδια στιγμή, η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη έχει φέρει γκρίνια στους μπλε, με τον Μάριο Πρίαμο να βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των συμπαικτών του και να τον κατηγορούν! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (δείτε εδώ το spoiler)!

Δείτε το trailer του σημερινού (08/06) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share