Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star αποχώρηση 08/06: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

8 Ιουνίου 2023 06:37
Survivor All Star αποχώρηση 08/06: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 08/06: Αγωνία τέλος για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor All Star, με τα γυρίσματα της αποχώρησης να έχουν μόλις γίνει!

Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης είναι οι τρεις που παίζουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο με το αποτέλεσμα να έχει ήδη κριθεί! Ένα από τα τρια παιδιά δεν θα καταφέρει να φτάσει στα ατομικά αγωνίσματα και θα αποχαιρετήσει το Survivor All Star λίγο πριν την τελική ευθεία, με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Οι τρεις αυτοί παίκτες λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης, μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού, το οποίο έκρινε ποιος από τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιώργο Ασημακόπουλο ή Νίκο Μπάρτζη θα αποχωρήσει από το Survivor All Star! Ποιος είναι ο άτυχος, αλλά ταυτόχρονα και τυχερός αφού θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης από αυτούς που έχουν αποχωρήσει, μέχρι φυσικά τον επόμενο;

Survivor All Star spoiler αποχώρησης 08/06: Αυτός ο παίκτης φεύγει! ΤΕΛΟΣ...

Survivor All Star αποχώρηση: Τεράστια έκπληξη! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

Λίγο πριν το αποτέλεσμα επιβεβαιωθεί στο 100% το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου σας βάζουν στο κλίμα. Εξασφαλισμένη θέση στον Άγιο Δομίνικο έχει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος σε κάθε ψηφοφορία σαρώνει! Δεν γίνεται να αποχωρήσει και το ξέρουν όλοι αυτό! Πάμε παρακάτω...

Όσοι πιστεύετε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνετε μεγάλο λάθος. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες δεν στηρίζονται αρκετά, ωστόσο είναι τυχερός ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι απέναντί του έχει άλλον έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτης! Μεγάλο φαβορί για αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί με το σίγουρο Survivor All Star Spoiler εντός της ημέρας!

UPDATE: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share