Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

7 Ιουνίου 2023 20:11
Survivor All Star spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star spoiler 07/06: Τρίτος και τελευταίος αγώνας της εβδομάδας για τις ασυλίες από τον οποίο θα προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Τετάρτη σήμερα και πλέον είμαστε μια ανάσα από μια ακόμα αποχώρηση, μετά από εκείνη του Τάκη Καραγκούνια, που θα βάλει το Survivor All Star στην τελική του ευθεία, καθώς σε έναν μήνα θα έχουμε και τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Διάσημοι και Μαχητές καλούνται ξανά να τα δώσουν όλα, με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι ήδη οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι πως οι υποψήφιοι συνολικά θα είναι τρεις και όχι τέσσερις όπως πρόσφατα. Ποιος είναι αυτός όμως που θα ολοκληρώσει τις υποψηφιότητες της εβδομάδας;

Survivor All Star spoiler 07/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 07/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα και αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι κόκκινοι θα καταφέρουν, για ακόμια μια φορά, να κερδίσουν την ασυλία και έτσι να φέρουν τους μπλε σε πολύ δύσκολη θέση, λίγο πριν το Survivor All Star γίνει ατομική. Οι κόκκινοι κερδίζουν, οι μπλε ψηφίζουν και ο Νίκος Μπάρτζης προκείται ως τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με τον Κωνσταντίνος Βασάλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Με την ευκαιρία δείτε και το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share