Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer (7/6): Εκτός ορίων η κόντρα Μαριαλένας και Βασάλου - «Πάλι με προσβάλλεις...» (Video)

Συνεχίζεται η ένταση μέταξύ τους

7 Ιουνίου 2023 07:41
Survivor All Star trailer (7/6): Εκτός ορίων η κόντρα Μαριαλένας και Βασάλου - «Πάλι με προσβάλλεις...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 6/6: Εκτός ορίων φαίνεται πως βγαίνει η κόντρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου στο αποψινό επεισόδιο (7/6) του ριάλιτι επιβίωσης.

Η ένταση μεταξύ τους ολοένα και φουντώνει, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τρέιλερ που έβγαλε στον αέρα ο ΣΚΑΙ.

Στο βίντεο ακούμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λέει στον Βασάλο ότι πάλι την προσβάλλει, ενώ ο τελευταίος δηλώνει πως τραβάει σε όλα μια κόκκινη γραμμή. Άλλωστε ο ίδιος στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και έχει ξεσπάσει αρκετές φορές σε κλάματα.

Η συνέχεια επί της οθόνης...

Δείτε το τρέιλερ

Survivor All Star: «Καρφί» Βασάλου για ύπουλη κίνηση της Μαριαλένας πριν την ψηφοφορία - «Εδώ θα γελάσετε όλοι...» (video)

Στο χθεσινοβραδινό (5/6) επεισόδιο του Survivor Αll Star είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για την ψήφο που τον πείραξε περισσότερο και αυτός δεν ήταν άλλος από τη Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε στην προσωπική του συνέντευξη την Τρίτη 6/6, πως έχει απογοητευτεί από την επιλογή της Μαριαλένας να τον βγάλει στον τάκο, γιατί αφενός τη θεωρούσε φίλη του και αφετέρου θεωρεί, πως κρύβεται από πίσω σοβαρή στρατηγική.

Οι δηλώσεις του Βασάλου για την ψήφο που του έδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Δεν με ενόχλησε, που βγήκα υποψήφιος, με στεναχώρησε που βγήκα υποψήφιος. Με στενοχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας, για ποιο λόγο. Μετά τη Νέα Υόρκη έχω αντιληφθεί, ότι μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε όλοι. Μαριαλένα και Μελίνα, αυτές οι δύο για κάποιο περίεργο λόγο γίνανε φίλες...

Η Μαριαλένα είπε ότι δε μπορεί να ψηφίσει γυναίκα και ξαφνικά η Μελίνα αγάπησε τόσο πολύ τη Μαριαλένα που ενώθηκαν και έγιναν φίλες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες, όχι για αστεία. Η ψήφος της Μαριαλένας μου υποδηλώνει φόβο και συμφέρον.

Τι εννοώ με αυτό....είπε αντί να πάω με το συναίσθημα και να πω όχι ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, λέει ας πάω με τη μάζα, αν χάσουμε τη δεύτερη ασυλία να ψηφίσουμε τη Μελίνα, γλιτώνω τον ποπό μου, δεν βγαίνω υποψήφια, τι στο καλό θα χάσουμε και την τρίτη ασυλία; Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ, με ενοχλεί το συμφέρον! Έλα Μαριαλένα μου...», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share