Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: «Δεν είμαι κάφρος! Έχω δεχτεί σωματική...» - Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά ο Τάκης Καραγκούνιας (Video)

Tι θα κάνει την αμοιβή του

5 Ιουνίου 2023 11:55
Survivor All Star: «Δεν είμαι κάφρος! Έχω δεχτεί σωματική...» - Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά ο Τάκης Καραγκούνιας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την εκπομπή, «Πρωινό Μας».

«Δεν είμαι κάφρος!»

«Έχω ζητήσει συγγνώμη στην Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε μαλώσει. Ήμουν αρκετά έντονος και της είχα μιλήσει έντονα. Ήταν ένα γεγονός που άλλο ήθελα να πω και άλλο κατάλαβε. Είπα στην Μελίνα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο.

Μου είχε πει ένα μεγάλο ψέμα, ότι δεν μου είπε ποτέ το ότι μου πρότεινε να ψηφίσω την Ρία και όχι εκείνη. Όταν μου είπε ότι είσαι και εσύ γονιός, ότι δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα 12χρονο κορίτσι. Ήθελα να πω ότι δεν είναι πια παιδί, αλλά ενήλικας. Ούτε στην τηλεόραση ούτε στην προσωπική μου ζωή θα το έλεγα, δεν είμαι κάφρος».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Τον Ηλία Γκότση τον θαύμαζα. Αλλά μόλις είδα κάποια πράγματα που έκανε, δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν κολλητός με τον Μπόγδανο. Είναι πολύ ευαίσθητος, πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε για την κοπέλα του».

«Δεν έριξα ποτέ άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας, οι κάμερες τα δείχνουν όπως θέλουν. Η Στέλλα δεν μου ζήτησε ποτέ τον λόγο, δεν βγαίνει ποτέ μπροστά και μετά πάει στις προσωπικές συνεντεύξεις και θάβει όλον τον κόσμο. Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη, είναι ένα φρικτό ψέμα του Ηλία Γκότση. Έχω δεχτεί σωματική απώθηση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου».

Tι θα κάνει την αμοιβή του

Τέλος όσον αφορά τη χρηματική αμοιβή του από το Survivor All Star, ανέφερε: «Ένα ποσό θα είναι για την κόρη μου για να σπουδάσει και τα υπόλοιπα θα είναι για να κάνω κάτι σε συνεργασία με συμπαίκτη μου από το Survivor.»!

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια μετά το Survivor All Star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share