Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: Κόλαφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα - «Δεν έχω να του ζητήσω καμία συγγνώμη»

Πέταξε τα «καρφιά» του στον φαρμακοποιό

4 Ιουνίου 2023 14:20
Survivor All Star: Κόλαφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπύρο Μαρτίκα - «Δεν έχω να του ζητήσω καμία συγγνώμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα προς το πρόσωπό του έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τον αέρα του Open Weekend και ήταν κόλαφος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή ρεπορτάζ που έπαιξε μέσα στην εβδομάδα, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και τις σχέσεις του με τον 45χρονο φαρμακοποιό, αναφέροντας πως δεν έχει να του ζητήσει καμία συγγνώμη.

«Τι έχει γίνει με σένα και τον Μαρτίκα; Πειράχτηκε με κάτι που είπες εδώ; Υπάρχει κάποιο backstory», ρώτησε αρχικά η Ελένη Τσολάκη. Με την ευκαιρία, αυτά τα λεφτά πήρε από το ριάλιτι ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Κανένα backstory δεν υπάρχει. Είναι μεγάλη κουβέντα τώρα. Με τον Μαρτίκα ήμασταν σε άλλες ομάδες στο Survivor, δε μπορούσαμε να είμαστε φίλοι αλλά είχαμε αλληλοκετίμηση», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν έχει αλλάξει αυτό. Εγώ μίλησα για εντός και εκτός παιχνιδιού, ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Υπήρχε και αναπαραγωγή από τα sites ότι εγώ τον Μαρτίκα εκτός Survivor τον συμπαθώ πάρα πολύ, εντός παιχνιδιού δε μπορώ να τον βλέπω στη ζωή μου», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Τώρα πήγε κάποιος ρεπόρτερ και του είπε: ο Λάμπρος δε μπορεί να σε βλέπει», τόνισε.

«Όσο ήμουν στο Παρίσι, με πήραν 15 τηλέφωνα, δεν ασχολήθηκα καθόλου και ακόμα δε θέλω να ασχοληθώ, ειλικρινά. Δεν έχω δει το απόσπασμα, δεν έχω μιλήσει με τον ίδιο και δε με ενδιαφέρει», επισημαίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας στις πρόσφατες δηλώσεις του έκανε λόγο για «κίτρινη δημοσιογραφία», αναφερόμενος στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το συμβάν. Κάποια στιγμή θα μιλήσω με τον Σπύρο στο τηλέφωνο. Είπε κιόλας να τον πάρω και να του ζητήσω συγγνώμη, δεν έχω να του ζητήσω καμία συγγνώμη. Θα τον πάρω όμως τηλέφωνο για να του εξηγήσω και να καταλάβει ακριβώς τι εννοούσα. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Σπύρο», καταλήγει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, κλείνοντας το θέμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share