Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star spoiler 02/06: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

2 Ιουνίου 2023 08:45
Survivor All Star spoiler 02/06: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 02/06: Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί και επίσημα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στην διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού της εβδομάδας!

Ωστόσο λίγο έλειψε στην θέση του να βρεθεί η Μελίνα Μεταξά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν αρκετά μικρή. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Για πρώτη φορά φέτος, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τρεις! Πρώτος βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ακολούθησαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνια. Οι τρεις αυτοί παίκτες λοιπόν ήταν και εκείνοι που μπήκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, με τον Τάκη Καραγκούνια να είναι εκείνος που πλήρωσε τελικά το μάρμαρο.

Survivor All Star spoiler 02/06: Η πολύ μικρή διαφορά ανάμεσα σε Μελίνα και Τάκη και ο τεράστιος θρίαμβος του Κωνσταντίνου

Survivor All Star spoiler 02/06: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά!

Όπως σας προαναφέραμε η διαφορά ανάμεσα στον Τάκη και την Μελίνα ήταν πολύ μικρή. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η διαφορά κυμάνθηκε κοντά στο 1,5%, με την Μελίνα Μεταξά να παραμένει στο ριάλιτι κυρίως λόγω.. Κύπρου. Αντίθετα ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε, παρότι είχε φανατικό κοινό, είχε και φανατικούς εχθρούς που τον ήθελαν εκτός Survivor All Star.

Από την άλλη πλευρά, ο χαλαρός της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας απέδειξε πως έχει πολύ δυνατό κοινό και έμεινε πανηγυρικά στο Survivor All Star, δείχνοντας πως αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Αν ήταν πιο αθλητικός σίγουρα, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη άντε και τον Σάκη Κατσούλη, θα ήταν η τριάδα που θα διεκδικούσε το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό της Αθήνας!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά των τριών παικτών που μπήκαν στην διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού:

  1. Κωνσταντίνος Βασάλος 78%
  2. Μελίνα Μεταξά 12%
  3. Τάκης Καραγκούνιας 10%
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share