Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» με τον τραυματισμό του Τάκη: «Είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τον αγώνα»

Στον αέρα έμεινε η συνάντηση των παικτών στο Survivor με τους συγγενείς τους

1 Ιουνίου 2023 23:11
Survivor All Star: «Βόμβα» με τον τραυματισμό του Τάκη: «Είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τον αγώνα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο Survivor All Star προχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας ύστερα από την ήττα που υπέστη στον αγώνα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ειδικότερα, ο εκρηκτικός παίκτης των Κόκκινων εξερράγη και έριξε μια δυνατή κλωτσιά σε κουβά με νερό που βρισκόταν κοντά του.

Αυτό, όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το δεξί του πόδι και η γιατρός να υποδείξει στον Τάκη Καραγκούνια να μείνει εκτός στίβου μάχης στη συνέχεια του αγωνίσματος επάθλου. Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να ανακοινώσει στην μπλε και την κόκκινη ομάδα όσα έμελλε να ακολουθήσουν στο παιχνίδι. Παράλληλα, "βόμβα" απόχώρησης έριξε ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τη συνάντηση με τη κόρη του.

«Έχουμε διακοπή του αγώνα. Είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια, μετά την ήττα του σε αυτή την αναμέτρηση, να προχωράει με αρκετό πάθος και ένταση και να κλωτσάει τον κουβά τον οποίο έχετε για να ξεπλένεστε. Με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την άποψη της γιατρού, να έχει αυτοτραματιστεί. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το πόδι του αλλά θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Πάντως η άποψη της γιατρού, για να είμαι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό – και εγώ και η παραγωγή – , είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ξεχωριστός, έχει ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση για όλους τους παίκτες, επομένως ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να δούμε αλλά δυστυχώς συνέβη. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Τάκης έχει τραυματιστεί, δεν μπορεί να συνεχίσει με εντολή γιατρού, οι Μπλε δεν δέχονται να μην πάρουν κάποιο πέναλτι για αυτό γιατί, από ότι καταλαβαίνω, θεωρούν ότι ο Τάκης το έκανε από δική του πρόθεση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

«Είμαστε αναγκασμένοι, λοιπόν, να διακόψουμε τον αγώνα. Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας θα το δούμε γιατί η προγραμματισμένη σας συνάντηση με αυτούς είναι για σήμερα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με τις δύο ομάδες να επιμένουν στις αντίθετες τους απόψεις και να αναγκάζονται, έπειτα από λίγα λεπτά, να αποχωρήσουν για να οδηγηθούν με τεταμένες σχέσεις στα πρόχειρα καταλύματα τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share