Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 1/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

1 Ιουνίου 2023 19:59
Survivor All Star spoiler 1/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 1/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας στις υποψηφιότητες, με την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια να είναι οι άλλοι δύο παίκτες που θα μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού! Ποιος όμως αποχωρεί απόψε!

Το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler: Μπορεί αυτό που τους ένοιαζε στο Survivor All Star να ήταν το έπαθλο της επικοινωνίας, ωστόσο απόψε θα έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας!

Survivor All Star spoiler 01/06: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί;

Ποιος είναι εκείνος που θα μας αποχαιρετήσει; Θα είναι άνδρας ή γυναίκα; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση και σημερα Πέμπτη (01.06) από το Survivor All Star αποχωρεί επιτέλους ο Τάκης Καραγκούνιας! Όχι και μεγάλη έκπληξη αφού από χτες σας είχαμε ενημερώσει πως είναι φαβορί για αποχώρηση! Αν κανείς μπορεί να νιώθει έκπληκτος από το αποτέλεσμα αυτό είναι διότι ο Τάκης Καραγκούνιας, όσες φορές είχε βρεί υποψήφιος προς αποχώρηση, που δεν ήταν και λίγες, είχε καταφέρει να παραμείνει πανηγυρικά στο Survivor All Star.

Δείτε με την ευκαιρία και το trailer του σημερινού (01/06) επεισοδίου:

Survivor All Star: «Tσίρκο μεντράνο. Έλεος με την κοροϊδία, ΝΤΡΟΠΉ!» - Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο ριάλιτι που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα (photos-video)

Survivor All Star: Ένα από τα εξόφθαλμα λάθη που εκθέτουν σε τεράστιο βαθμό την παραγωγή συνέβη στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με ευθύνη τόσο του σκηνοθέτη, των μοντέρ αλλά και των υπόλοιπων μελών της παραγωγής που έβγαλαν στον αέρα σκηνές που δείχνουν ότι κάτι πολύ λάθος συμβαίνει στο φετινό ριάλιτι. Παράλληλα, "βόμβα" απόχώρησης έριξε ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τη συνάντηση με τη κόρη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη δεύτερη αναμέτρηση για το αγώνισμα της ασυλίας, αναμετρήθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Και ενώ αρχικά φάνηκε η Μαριαλένα να τελειώνει πρώτη το παζλ τοποθετώντας τα σχήματα στη σωστή σειρά, τελικά τα σχήματα ήταν σε λάθος σειρά παρόλα αυτά κανένας από την παραγωγή δεν τη γύρισε πίσω. Μάλιστα, η παίκτρια των κόκκινων έφυγε πρώτη για τον στόχο και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 για την ομάδα της.

Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο Survivor All Star που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι και με πολύ καυστικά tweets κατέκριναν όλη αυτήν την κατάσταση που μάλιστα δεν μπορούσε πλέον να καλυφθεό αφού είχε περάσει στην τελική εικόνα του επεισοδίου.

Ο «ερασιτεχνισμός» του μοντάζ και της παραγωγής του Survivor φάνηκε σε ακόμα μία στιγμή του ίδιου επεισοδίου, πάλι στο διαγωνιστικό κομμάτι αφού την ώρα του αγωνίσματος στο οποίο συμμετείχε ο Σάκης Κατσούλης, στα πλάνα των αντιδράσεων των συμπαικτών του φαίνεται να είναι ο ίδιος στον πάγκο και να αντιδράει στο αγώνισμα… του εαυτού του!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share