Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: «Έίδα το Νίκο να...» - Αποκάλυψη "σεισμός" της Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της (Video)

«Μεταξύ 16 ωρών πάρθηκε...»

1 Ιουνίου 2023 12:34
Survivor All Star: «Έίδα το Νίκο να...» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: Η Ασημίνα Χαζτηανδρέου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά το σάλο, που είχε προκαλέσει η αποβολή της από το Survivor με την ίδια να ανταλλάσσει εξώδικά με την παραγωγή του ριάλιτι. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον λόγο που η Μαριαλένα δεν πλησίασε τον πατέρα του Σάκη, ενώ εκείνος σπάραζε στο κλάμα.

«Έίδα το Νίκο να...» - Αποκάλυψη "σεισμός" της Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της

«Το μόνο που ήθελα είναι να ακουστεί η αλήθεια όχι να πιά την παραγωγή, ούτε να βγάλω χρήματα! Όλο αυτό πήρε έκταση και λύθηκε και το ερωτηματικό του κόσμου, δε μπορούμε να πούμε πράγματα, που γίνονται στο παιχνίδι, όλα γίνονται off κάμερα, αν κανείς θέλει να σου αλλάξει τη ζωή σου...θα το κάνει!

Δεν κλαίω τα λεφτά, που έχασα, ήταν η εμπειρία, ήθελα να ζήσω ξανά την πείνα, αν θέλει να σου στερήσει κανείς αυτό, μπορεί επί 10 αν ακουστεί η ίδια φωνή», είχε αρχικά η πρώην παίκτρια.

Αναφορικά με τα άτομα, που μιλάει από το παιχνίδι είπε η Ασημίνα: «Ναι με την Κατερίνα μιλάμε, ήμασταν στο ίδιο άθλημα, προσπαθώ να συνεχίσω με τα επαγγελματικά μου, πήρα το πτυχίο μου, το ψάχνω ακόμα...το πτυχίο μου είναι στα ΑΜΕΑ, που θέλω να ασχοληθώ, είναι κάτι που αγαπάω!

Το μοναδικό άτομο, που μιλάω είναι η Μαίη, δε θέλω να μιλήσω με κανέναν άλλον, νιώθω μια μαυρίλα μέσα μου...Όταν βγήκε ο Ατζούν και απάντησε τα πήραν πίσω! Όπως γνωρίζεις, είναι τα πρόχειρα καταλύματα και η καλύβα...αφού φύγαμε με την Κατερίνα από τα πρόχειρα βγήκε το πλάνο! Ξέρετε ότι μαγειρεύω και καθαρίζω ψάρια και κανείς δε μπορεί να αναρραίσει ότι από τη μία μέχρι τις 5 καθάριζα ψάρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά και δε θα ρίσκαρα 20 χιλιάρικα για να πάρω να πω στη μάνα μου ''Μου λείπεις''...δε θα ρίσκαρα είναι πολλά τα λεφτά. Το κομμάτι του κινητού ειπώθηκε από άλλο πρόσωπο επειδή δεν πήρε κάτι παραπάνω από το άτομο, που δεν του έδωσε το δόλωμα εκείνη την ημέρα, που μας έδινε φαγητό».

Όσο για το πλάνο με το Μπάρτζη στο συμβούλιο: «Εγώ 29 του μήνα βρέθηκα στο ξενοδοχείο χωρίς να έχει γίνει τίποτα! 30 του μήνα η παραγωγή έπρεπε να δώσει επεισόδιο και οι μπλε άσκησαν βέτο να φύγουμε. Έξω από το συμβούλιο είδα το Νίκο να πλησιάζει τους μπλε και μετά έγινε ό,τι είδατε στο συμβούλιο!».

«Με αφορά, ότι δικαιώθηκα, με στεναχωρεί, δεν το βλέπω το παιχνίδι, αν το είχα κάνει δε θα περίμενα 10 ημέρες να έρθει ο Ατζούν να με βάλει στο παιχνίδι! Όταν γύρισε ο Ατζούν και είπε την αλήθεια δε μπόρεσα να μην του πω ευχαριστώ, είσαι αυτό, που πρέπει να είσαι και γι αυτό έχεις καταφέρει όσα έχεις καταφέρει!

Δε μπορεί να πάει η λογική μου, ότι κάποιος ορκίζεται στο θεό και κάνει κακό στο συνάδελφό του, είναι σα να έχει πάρει ένα ξύλο και να με έχει βαρέσει, είναι το ίδιο! 29 με πήραν και 30 του μήνα φυγάδευσα την Κατερίνα, μεταξύ 16 ωρών πάρθηκε η απόφαση της παραγωγής γιατί δεν είχε χρόνο η παραγωγή, λογικό είναι!

29 του μήνα ζήτησα από ένα λόκαλ φαγητό και να πω ότι εγώ πληρωμένο δεν έφαγα, γιατί από τις 30 είχα φυγαδευτεί! Αυτό το φαγητό το ζητάμε από λόκαλ....».

Όσο για τη σχέση της με το Δάντη: «Αυτό είναι το δαχτυλίδι της γιαγιάς μου! Ο Χρήστος έτρεχε να με φέρει γιατί με πήρε ο ύπνος», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share