Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: «Tσίρκο μεντράνο. Έλεος με την κοροϊδία, ΝΤΡΟΠΉ!» - Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο ριάλιτι που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα (photos-video)

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι και με πολύ καυστικά tweets κατέκριναν όλη αυτήν την κατάσταση

1 Ιουνίου 2023 11:19
Survivor All Star: «Tσίρκο μεντράνο. Έλεος με την κοροϊδία, ΝΤΡΟΠΉ!» - Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο ριάλιτι που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ένα από τα εξόφθαλμα λάθη που εκθέτουν σε τεράστιο βαθμό την παραγωγή συνέβη στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με ευθύνη τόσο του σκηνοθέτη, των μοντέρ αλλά και των υπόλοιπων μελών της παραγωγής που έβγαλαν στον αέρα σκηνές που δείχνουν ότι κάτι πολύ λάθος συμβαίνει στο φετινό ριάλιτι. Παράλληλα, "βόμβα" απόχώρησης έριξε ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τη συνάντηση με τη κόρη του.

«Tσίρκο μεντράνο. Έλεος με την κοροϊδία, ΝΤΡΟΠΉ!» - Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο Survivor All Star που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα

Όλα ξεκίνησαν όταν στη δεύτερη αναμέτρηση για το αγώνισμα της ασυλίας, αναμετρήθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Και ενώ αρχικά φάνηκε η Μαριαλένα να τελειώνει πρώτη το παζλ τοποθετώντας τα σχήματα στη σωστή σειρά, τελικά τα σχήματα ήταν σε λάθος σειρά παρόλα αυτά κανένας από την παραγωγή δεν τη γύρισε πίσω. Μάλιστα, η παίκτρια των κόκκινων έφυγε πρώτη για τον στόχο και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 για την ομάδα της.

Οργή τηλεθεατών για την επική γκάφα στο Survivor All Star που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι και με πολύ καυστικά tweets κατέκριναν όλη αυτήν την κατάσταση που μάλιστα δεν μπορούσε πλέον να καλυφθεό αφού είχε περάσει στην τελική εικόνα του επεισοδίου.

Ο «ερασιτεχνισμός» του μοντάζ και της παραγωγής του Survivor φάνηκε σε ακόμα μία στιγμή του ίδιου επεισοδίου, πάλι στο διαγωνιστικό κομμάτι αφού την ώρα του αγωνίσματος στο οποίο συμμετείχε ο Σάκης Κατσούλης, στα πλάνα των αντιδράσεων των συμπαικτών του φαίνεται να είναι ο ίδιος στον πάγκο και να αντιδράει στο αγώνισμα… του εαυτού του!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share