Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 1/6: Καταρρέουν όλοι με την ανακοίνωση Λιανού για τους συγγενείς - «Να το χάσω επειδή ο μ@@@κας ο Τάκης...»

Διακοπή αγώνα, «μαχαίρια» μεταξύ παικτών και κλάματα!

1 Ιουνίου 2023 08:02
Survivor All Star trailer 1/6: Καταρρέουν όλοι με την ανακοίνωση Λιανού για τους συγγενείς - «Να το χάσω επειδή ο μ@@@κας ο Τάκης...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star trailer 1/6: Ο κακός χαμός σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star, με κεντρικό πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Τάκη Καραγκούνια, που προκαλεί την οργή συμπαικτών και αντιπάλων!

Μία απερισκεψία και... κακιά στιγμή όπως ακούγεται στο trailer του ΣΚΑΪ, φέρνει τη μεγάλη διαμάχη και τελικά τη διακοπή του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας με τους συγγενείς των παικτών, που είναι προφανές και λογικό όλοι να αναμένουν όσο τίποτα. Όπως ήταν επόμενο, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού άπαντες ξεσπούν και αυτό που θα ακολουθήσει δεν έχει προηγούμενο!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο trailer που ακολουθεί:

Survivor All Star: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω, τελείωσε!» - "Βόμβα" Καραγκούνια μετά τη συνάντηση με τη κόρη του - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (Video)

Survivor All Star: Εικόνες πρωτόγνωρες παρακολουθήσαμε σήμερα 31 Μαϊου στα πρώτα λεπτά του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς μπήκαν στον στίβο μάχης οι οικογένειες και οι σύντροφοι των διαγωνιζόμενων του ριάλιτι και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως 5 μήνες μετά θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω, τελείωσε!» - "Βόμβα" Καραγκούνια μετά τη συνάντηση με τη κόρη του

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, ήταν τραγική φιγούρα μπροστά στους υπόλοιπους, καθώς βλέποντας την κόρη του ούρλιαζε και έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς δεν αντέχει να βρίσκεται πια ανάμεσα σε ψεύτες και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στην Ραφαηλία του για την οποία έχει κάνει όλο αυτό τον δρόμο.

Survivor All Star: «Δεν είναι στα καλά του» - «Απασφάλισε» ο Άρης Σοϊλέδης για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια (Video)

Survivor All Star: «Απασφάλισε» o Άρης Σοϊλέδης μιλώντας για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor χαρακτήρισε πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι κανονική ενώ έριξε τις σπόντες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Δεν είναι στα καλά του» - «Απασφάλισε» ο Άρης Σοϊλέδης για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. Όπως έχω πει πολλές φορές, προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν… Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τα παιδιά που είναι μέσα και τις αντιδράσεις τους.

Εμείς το ζούσαμε καθημερινά, όπως το ζούνε κι αυτοί. Ξέρω πολύ καλά τις αντιδράσεις του κι όταν κερδίζει κι όταν χάνει κι όταν τον βγάζεις υποψήφιο κι όταν φοβάται να μην φύγει. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας με επιθετικότητα προς άλλους παίκτες που δεν υπάρχει λόγος» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Είδαμε ότι χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε μία ποινή δύο επάθλων, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά παρατήρηση και στους δύο. Εκείνος το έκανε ξανά. Βρίζει πάρα πολύ, βρίζει οικογένειες και σπίτια, θίγει ανθρώπους, προσωπικότητες και χαρακτήρες.

Προφανώς η παραγωγή ήθελε να έχει έναν άνθρωπο μέσα σε εποχές που όλοι είμαστε εναντίον του ρατσισμού και του bullying; Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει τσακωθεί με όλους μέσα στο παιχνίδι δύο φορές που συμμετείχε. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί κι ο Τάκης ο λογικός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που βλέπει την συμπεριφορά του και λέει ότι είναι στα καλά του.

Πώς στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχει μπει δύο χρονιές και δεν έχει έναν κολλητό φίλο; Ο Βασάλος, που το παίζει κολλητός του, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν παρέα έξω. Προφανώς θέλει να τον έχει από κοντά για να μην τα βάλει μαζί του και να τα βάλει με τους άλλους» κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share