Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: «Δεν είναι στα καλά του» - «Απασφάλισε» ο Άρης Σοϊλέδης για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια (Video)

«Προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν»

31 Μαΐου 2023 18:01
Survivor All Star: «Δεν είναι στα καλά του» - «Απασφάλισε» ο Άρης Σοϊλέδης για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: «Απασφάλισε» o Άρης Σοϊλέδης μιλώντας για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor χαρακτήρισε πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι κανονική ενώ έριξε τις σπόντες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Δεν είναι στα καλά του» - «Απασφάλισε» ο Άρης Σοϊλέδης για την συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. Όπως έχω πει πολλές φορές, προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν… Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τα παιδιά που είναι μέσα και τις αντιδράσεις τους.

Εμείς το ζούσαμε καθημερινά, όπως το ζούνε κι αυτοί. Ξέρω πολύ καλά τις αντιδράσεις του κι όταν κερδίζει κι όταν χάνει κι όταν τον βγάζεις υποψήφιο κι όταν φοβάται να μην φύγει. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας με επιθετικότητα προς άλλους παίκτες που δεν υπάρχει λόγος» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Είδαμε ότι χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε μία ποινή δύο επάθλων, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά παρατήρηση και στους δύο. Εκείνος το έκανε ξανά. Βρίζει πάρα πολύ, βρίζει οικογένειες και σπίτια, θίγει ανθρώπους, προσωπικότητες και χαρακτήρες.

Προφανώς η παραγωγή ήθελε να έχει έναν άνθρωπο μέσα σε εποχές που όλοι είμαστε εναντίον του ρατσισμού και του bullying; Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει τσακωθεί με όλους μέσα στο παιχνίδι δύο φορές που συμμετείχε. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί κι ο Τάκης ο λογικός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που βλέπει την συμπεριφορά του και λέει ότι είναι στα καλά του.

Πώς στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχει μπει δύο χρονιές και δεν έχει έναν κολλητό φίλο; Ο Βασάλος, που το παίζει κολλητός του, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν παρέα έξω. Προφανώς θέλει να τον έχει από κοντά για να μην τα βάλει μαζί του και να τα βάλει με τους άλλους» κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share