Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star - «Καρφί» του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία: «Είστε ιδανικό ζευγάρι - Ποια σου λείπει...»

Η αμήχανη αντίδρασή του...

30 Μαΐου 2023 23:35
Survivor All Star - «Καρφί» του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία: «Είστε ιδανικό ζευγάρι - Ποια σου λείπει...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μετά τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία στο αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor All Star, οι δύο ομάδες πήγαν ξανά στον στίβο μάχης προκειμένου να συναντήσουν την Τούρκικη ομάδα, τον Ατζούν και τον Γιώργο Λιανό.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε αρκετά με τους Έλληνες παίκτες και για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι σπόντες και τα σχόλια όλο νόημα, φέρνοντας τους σε αρκετή αμηχανία. Αρχικά, μίλησε στο ζευγάρι Μαριαλένα - Σάκης ρωτώντας τους πώς πέρασαν στο ταξίδι στην Νέα Υόρκη, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως έχει ξανά πάει, ωστόσο αυτή τη φορά πέρασε καλύτερα. Μάλιστα, ο Σάκης έσπευσε να σχολιάσει πως είχε πάρει με πρώην της, αλλά τουλάχιστον μαζί του ήταν πιο ωραία.

Έπειτα, ο Ατζούν ρώτησε τον Ηλία πόσο του λείπει η κοπέλα του, Αλεξάνδρα, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα και αναφέροντας πως είναι πολύ τυχερός που την έχει και πως περιμένει πως και πως να την ξανά δει. Τέλος, δεν θα μπορούσε να ρωτήσει τον Μάριο αν του λείπει η Καρολίνα και η Ελευθερία, με εκείνον να αντιδρά πολύ αμήχανα και να προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.

Survivor All Star: Άναψαν τα αίματα στη μέση του αγώνα μεταξύ Τάκη και Ηλία - «Παλιοψεύτη, τιποτένιε!» (video)

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία στο αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor all star.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και οικογένειες ενώ από την πλευρά του ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης και τιποτένιος. Αρχικά, η όλη ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα, ωστόσο ο δεύτερος αρνήθηκε ότι το είπε για εκείνον.

Θερμό επεισόδιο με Τάκη και Ηλία στην διάρκεια του αγώνα

«Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις. Πάρτε τον από μπροστά μου» είπε ο Τάκης. «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ@σου μου λέει και κάνει κ@λοδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει αυτό το πράγμα όμως συνεχώς», απάντησε ο Ηλίας.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Τιποτένιε, παλιοψεύτη! Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι», είπε νευριασμένος ο Τάκης. «Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα θα γίνει χαμός», φώναξε ο Ηλίας.

Survivor All Star: Το... καβάλησε ο Βασάλος - «Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό...» (video)

Survivor All Star: Με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του που είδαμε στο χθεσινοβραδινό (29/5) συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, με τον ίδιο να μη το έχει πάρει όπως φαίνεται και πολύ καλά...

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του:

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά με το δικό του γνωστό ύφος μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share