Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 30/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

30 Μαΐου 2023 20:47
Survivor All Star spoiler 30/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 30/05: Ανατροπή με την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star! Δείτε ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι.

Ποια είναι η ανατροπή που μας περιμένει; Μπορεί αρχικά να ήταν να την δούμε απόψε, όμως μετά από απόφαση του Ατζούν, σήμερα θα έχουμε αγώνα Ελλάδος - Τουρκία και η ασυλία πάει για μια μέρα πίσω. Όμως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι αφού γνωρίζουμε και το αποτέλεσμα της ασυλίας αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση, για ακόμα μια εβδομάδα στο Survivor All Star.

Αρχικά να θυμίσουμε πως στην πρώτη ψηφορορία είχαμε έκπληξη καθώς για πρώτη φορά από την κάλπη βγήκε το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και αναμένεται να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Από την άλλη οι άλλοι δύο έρχονται για να τον... κάνουν απόλυτο φαβορί.

Survivor All Star spoiler 30/05: Ποιοι κερδίζουν ασυλία, ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler
Survivor All Star spoiler

Όπως λίγο πολύ θα έχετε καταλάβει οι μπλε, δηλαδή οι Μαχητές, είναι εκείνοι που θα φτάσουν σε μια ακόμα νίκη και θα πάρουν και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας! Ποιοι θα βρεθούν απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο ωστόσο; Από την κάλπη θα βγουν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνια, δύο ονόματα που κάνουν τον Βασάλο μεγάλο φαβορί για παραμονή και τον Τάκη το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση.

Θα υπάρχει κάποια ανατροπή ή όχι; Υπομονή λίγες ώρες μέχρι να μάθουμε ακόμα έναν παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share