Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler 30/5: Αυτοί είναι οι συγγενείς των παικτών που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο - Το "παρατράγουδο" ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον πατέρα του Σάκη (Video)

Η αντίδραση τους όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον

30 Μαΐου 2023 14:05
Survivor All Star Spoiler 30/5: Αυτοί είναι οι συγγενείς των παικτών που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο - Το
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star Spoiler 30/5: Συγκινητικές στιγμές θα δούμε στο Survivor All Star, αφού οι συγγενείς των παικτών ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας» οι παίκτες έζησαν συγκινητικές στιγμές αλλά συνέβη και ένα παρατράγουδο με το ζευγάρι, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου οι παίκτες είδαν για δυο λεπτά τους συγγενείς τους μετά τον πρώτο αγώνα.

Διαβάστε επίσης: "Λάβα" η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Χωρίς τον Σπύρο δεν υπάρχει Survivor! Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια;»

Συγκεκριμένα, για την Στέλλα Ανδρεάδου ταξίδεψε ο αδερφός της, για τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, Αλεξάνδρα για την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, για τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η μαμά του, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, για τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και για τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Το "παρατράγουδο" ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον πατέρα του Σάκη

Για δύο λεπτά έγιναν οι συναντήσεις. Όταν εμφανίσθηκε η μαμά της Μαριαλένας, πήγε και την αγκάλιασε ο Σάκης. Και όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε…

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share