Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Προχώρα ρε τίποτα» - Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τάκη και Ηλία (video)

«Είσαι απαίσιος»

29 Μαΐου 2023 23:42
Survivor All Star: «Προχώρα ρε τίποτα» - Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τάκη και Ηλία (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση και με τους Μπλε να προηγούνται σε σκορ 7-1. Με την ευκαιρία, δείτε πως σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας την Μελίνα και την Μαριαλένα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Ηλία Μπόγδανο για αποσυντονισμό και γιουχάρισμα και ως φυσικό επακόλουθο ήταν να ανάψουν τα αίματα με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν έντονους χαρακτηρισμούς.

Survivor All Star: «Δεν είμαστε όλοι προικισμένοι» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προτείνει στους συμπαίκτες του θεραπεία «ενεργειακού εξευγενισμού» χωρίς ρούχα

Μια νέα θεραπεία ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που προϋποθέτει ότι οι παίκτες του Survivor All Star δεν πρέπει να φορούν ρούχα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο.

Στο νέο επεισόδιο, ο παίκτης του ριάλιτι μίλησε στους συμπαίκτες του για τον ενεργειακό εξευγενισμό.


«Θα το ξεκινήσω εγώ με τον Τάκη και όποιος θέλει ακολουθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον με ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είπε αργότερα στην κάμερα: «Αυτό το φύλλο είναι για τον Τάκη, πιστεύω το ταιριάζει απόλυτα».

Δείχνοντας ένα μικρότερο φύλλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο… τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι».

Και κατέληξε με χιούμορ: «Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έχουν πέσει ψυχολογικά και θα δουν ο ένας τον άλλο με ενδύματα τα φύλλα. Τελείωσε. θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο εδώ. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share