Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 29/5: Χαμός με Καραγκούνια - «Ρε Ηλία, τι είναι αυτά τα νούμερα που κάνεις;» (Video)

Ένταση μεταξύ των παικτών για άλλη μία φορά

29 Μαΐου 2023 07:51
Survivor All Star trailer 29/5: Χαμός με Καραγκούνια - «Ρε Ηλία, τι είναι αυτά τα νούμερα που κάνεις;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 29/5:Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Ηλία Μπόγδανο. «Τι είναι αυτά τα νούμερα που κάνεις;» ακούγεται να λέει ο μισθοφόρος στον τραγουδιστή με έντονο ύφος.

Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε (29/5) και οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία. Με την ευκαιρία, δείτε πώς σχολίασαν οι παίκτες την αποχώρηση του Μαρτίκα.

Αν και στην αρχή όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς, κάποια στιγμή επικρατεί ένταση ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Τάκη Καραγκούνια, με τον πρώτο να χορεύει και τον δεύτερο να προσβάλλεται.

Μάλιστα, η διαμάχη μεταξύ τους συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα δούμε τους δύο δημοφιλείς παίκτες να έρχονται σε ρήξη για άλλη μια φορά με βαριές κουβέντες και υπονοούμενα.

Δείτε το trailer

Survivor All Star Highlights 28/5: Το μεγάλο έπαθλο, η ενόχληση της Σταυρούλας και τα σχόλια στο Twitter

Survivor All Star Highlights 28/5: Το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου φαίνεται πως έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μαριαλένα, με την πρώτη να τονίζει την ενόχλησή της για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Πώς σχολίασε το Twitter το χθεσινοβραδινό επεισόδιο;

Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star, που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (28/5) οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας και o Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησαν για την αποχώρηση του φαρμακοποιού.

Ο Τάκης Καραγκούνιας που είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Μαρτίκα δεν παρέλειψε να πει ότι οι συγκρούσεις που είχαν την προηγούμενη χρονιά ανήκουν στο παρελθόν. Τέλος πρόσθεσε ότι «να πάει να βρει τη Βρισηίδα του που την αγαπάει τόσο και θα τα πούμε έξω. Έχει ξεκινήσει μια φιλία».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του λέγοντας ότι: «Δεν πρέπει να αισθάνεται αδικημένος που αποχώρησε. Πιστεύω έφυγε ικανοποιημένος. Άφησε το στίγμα του και του εύχομαι καλή επιστροφή».

Ενοχλημένη η Σταυρούλα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έκρυψε την προσωπική της ενόχληση για τον φαρμακοποιό και πρώην παίκτη των Μπλε.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για τα πρόσωπα που θα ήθελε να δει να φτάνουν ως το τέλος του Survivor All Star από τα οποία, όμως, απουσίαζε εκείνο της δυναμικής παίκτριας.

«Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν λίγες μέρες έβαζε και εμένα στην εξίσωση, τώρα όμως δεν ξέρω τι άλλαξε στις τρεις ημέρες που έλειψα. Με ενόχλησε λίγο αυτό γιατί, όταν είχα έρθει στην μπλε ομάδα, είχε χαρεί πάρα πολύ γιατί ήξερε τι παίκτρια είμαι και όντως είχαμε κερδίσει πολλά έπαθλα σαν ομάδα όλοι μαζί. Γενικά δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η αντίδραση. Με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση εκτός της Ρίας, που είναι κολλητή φίλη της Στέλλας», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Και συνέχισε: «Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Suvivor All Star; Νομίζω ότι όλες έχουμε δείξει πόσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, κάνουν λάθος».

«Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό πραγματικά. Δηλαδή μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φίλου και επίσης δεν υπάρχει και ισότητα. Εγώ πιστεύω ότι οι άντρες είναι ανώτεροι από εμάς και αυτό εννοείται πως με ενοχλεί πάρα πολύ σαν γυναίκα. Με ενόχλησε και από τον Σπύρο γιατί ξαφνικά δεν με έβαλε στην εξίσωση ενώ ήμασταν πάρα πολύ κοντά, κάναμε παρέα και ήμασταν συνέχεια μαζί» πρόσθεσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το μεγάλο έπαθλο

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με ένα μεγάλο έπαθλο που θα αφήσει τους παίκτες άφωνους.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κανονίσει για τους παίκτες ένα αυτοκίνητο.

Στον αντίποδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπόρεσε να χωνέψει πως κέρδισε το αυτοκίνητο η Σταυρούλα...

Το τηλεοπτικό κοινό φάνηκε ικανοποιημένο με αυτή την εξέλιξη, κάτι που φάνηκε και στα σχόλια στο twitter.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share