Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Survivor All Star: «Ήταν το στήριγμά μου» - Με «μαύρες πλερέζες» οι Μπλε μετά την αποχώρηση Μαρτίκα (video)

Σε βαρύ «πένθος» η ομάδα

28 Μαΐου 2023 21:46
Survivor All Star: «Ήταν το στήριγμά μου» -  Με «μαύρες πλερέζες» οι Μπλε μετά την αποχώρηση Μαρτίκα (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Η αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star σε κάποιους έφερε γέλια και ανακούφιση, ενώ σε άλλους προκάλεσε θλίψη.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως ο φαρμακοποιός ήταν το στήριγμά του, από τη στιγμή που επέστρεψε ξανά στη μπλε ομάδα και έπειτα και στεναχωριέται που δεν θα έχει πια την παρέα του και τα γέλια που έκαναν μαζί. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι πρώτες ώρες χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα του Survivor All Star

Survivor All Star: «Κόλαφος» ο Γιώργος Κόρομι - «Έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός» (video)

Survivor All Star: Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε και για μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες στο «Πρωινό μας» η οποία σχολιάστηκε αρκετά και χαρακτηρίστηκε ως μισογυνιστική. Με την ευκαιρία, δείτε τα «καρφιά» του Γιώργου Κόρομι για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Όχι, μην τα αλλάζουμε. Είχε παιχτεί αυτό στη Φαίη, σωστά. Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός.

Εγώ είπα ότι από τις κοπέλες που είναι μέσα ότι από τη στιγμή που δεν έχουν κάποιες γνώσεις στο κομμάτι αυτό, ενώ ο Σάκης έχει και σε αυτό το κομμάτι γνώσεις, πέρα από το αγωνιστικό, είπα ότι θα προτιμήσω τον Σάκη να πάει να κερδίσει το έπαθλο.

Γιατί ξέρω τι γνώσεις είχαν όλα τα άτομα μέσα. Οπότε, αναφέρθηκα σε αυτές τις γυναίκες», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share