Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 29/5: Απόλυτη ανατροπή και χάος στο ριάλιτι - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

28 Μαΐου 2023 14:45
Survivor All Star spoiler 29/5: Απόλυτη ανατροπή και χάος στο ριάλιτι - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 28/5: Απόψε (28/5) το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, επιστρέφει με νέο επεισόδιο και όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε θα είναι αρκετά ενδιαφέρον μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να βγουν νικητές.

Το Survivor all star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του για αυτό και τα έπαθλα όσο περνάει ο καιρός, γίνονται πολύ πιο εντυπωσιακά. Απόψε λοιπόν θα δούμε ένα ατομικό αγώνισμα, με κάθε παίκτη να παίζει έχοντας ζωές και να προσπαθεί ο ένας να αποκλείσει τον άλλον. Κι αυτό γιατί ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει αυτοκίνητο! Εμείς γνωρίζουμε ήδη ωστόσο ποιος παίκτης θα το κερδίσει!

Επίσης, απόψε θα παρακολουθήσουμε και την ελληνοτουρκική μονομαχία. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας, κάτι για το οποίο ήδη σας έχουμε spoil!

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Αύριο, Δευτέρα 29/5 θα είναι μια νέα μέρα για τις δύο ομάδες και αρκετά μάλιστα δύσκολη, μιας και θα παίξουν για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η... Μπλε, παρά το γεγονός πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα έχασε σε όλα τα παιχνίδια. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε πολύ λίγο θα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση!

Survivor All Star Spoiler
Survivor All Star Spoiler

Survivor All Star spoiler 28/5: Θα κλάψει κάθε άνδρας - Αυτή η παίκτρια κερδίζει τη δεύτερη αμαξάρα!

Survivor All Star spoiler 28/5: Δυο είναι τα αυτοκίνητα που έδωσε φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star. Το πρώτο το κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης γεγονός όμως, που έφερε τεράστιες αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι παίκτες έγιναν έξαλλοι απειλώντας μάλιστα μέχρι και με οικειοθελή αποχώρηση.

Το δεύτερο θα δοθεί στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5, την ίδια ημέρα με τον ελληνοτουρκικό αγώνα ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα δοθεί αυτή την φορά σε γυναίκα, η οποία θα κάνει σκόνη του αντιπάλους της και όταν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα θα παραλάβει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο γραμμένο στο όνομα της.

Αυτή η παίκτρια κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο του Survivor All Star

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor All Star είναι από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες. Παρόλο μάλιστα που έχει δεχθεί μεγάλες επιθέσεις, λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνη έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι και να διεκδικεί μια θέση στον τελικό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share