Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 28/5: Θα κλάψει κάθε άνδρας - Αυτή η παίκτρια κερδίζει τη δεύτερη αμαξάρα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δε θέλετε να μάθετε, μη συνεχίζετε!

28 Μαΐου 2023 10:06
Survivor All Star spoiler 28/5: Θα κλάψει κάθε άνδρας - Αυτή η παίκτρια κερδίζει τη δεύτερη αμαξάρα!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star spoiler 28/5: Δυο είναι τα αυτοκίνητα που έδωσε φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star. Το πρώτο το κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης γεγονός όμως, που έφερε τεράστιες αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι παίκτες έγιναν έξαλλοι απειλώντας μάλιστα μέχρι και με οικειοθελή αποχώρηση.

Το δεύτερο θα δοθεί στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5, την ίδια ημέρα με τον ελληνοτουρκικό αγώνα ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα δοθεί αυτή την φορά σε γυναίκα, η οποία θα κάνει σκόνη του αντιπάλους της και όταν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα θα παραλάβει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο γραμμένο στο όνομα της.

Αυτή η παίκτρια κερδίζει το δεύτερο αυτοκίνητο του Survivor All Star

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor All Star είναι από τις πιο δυνατές αγωνιστικά παίκτριες. Παρόλο μάλιστα που έχει δεχθεί μεγάλες επιθέσεις, λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνη έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι και να διεκδικεί μια θέση στον τελικό.

Survivor All Star spoiler 28/5: Γυναίκες ή άνδρες; Αυτή η ομάδα κερδίζει την ελληνοτουρκική «μάχη»

Survivor All Star spoiler 28/5: Στο επεισόδιο της Κυριακής το αγώνισμα στο Survivor All Star θα είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Συγκεκριμένα, θα είναι ελληνοτουρκικό. Ωστόσο, δε θα έχουμε μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών, αντίστοιχα.

Αυτή η ομάδα κερδίζει αύριο (28/5) στο Survivor All Star

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας έχουν δυναμώσει αρκετά, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες, αποχώρησε από το παιχνίδι. Σίγουρα λοιπόν, έχουν προβάδισμα.

Οι γυναίκες του τούρκικου Survivor είναι πολύ αδύναμες, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα. Το AthensMagazine όμως γνωρίζει ποιος θα κερδίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους βαθμούς, είναι αυτή των Ανδρών! Θα αποδείξουν πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι και θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το έπαθλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share