Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Μπαϊλντισμένος» ο Τάκης Καραγκούνιας - «Έδωσα στον Μπάρτζη το δικαίωμα να πανηγυρίζει »

Απογοητευμένος με τον εαυτό του ο Τάκης

25 Μαΐου 2023 22:33
Survivor All Star: «Μπαϊλντισμένος» ο Τάκης Καραγκούνιας - «Έδωσα στον Μπάρτζη το δικαίωμα να πανηγυρίζει »
Από Ανθή Κουρεντζή

Με εντάσεις και ξεκαθαρίσματα ξεκίνησε το αποψινό 25/5 επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό θερμό συμβάν που σημειώθηκε στην διάρκεια του αγωνίσματος. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τάκης βρέθηκε ως αντίπαλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έχασε, τσαντίστηκε πολύ και την ώρα που οι Μπλε πλησίαζαν τον συμπαίκτη τους για να τον συγχαρούν, ο πρώτος έφυγε με νεύρα προς τον πάγκο του και περνώντας δίπλα από τον Νίκο Μπάρτζη τον έσπρωξε.

Αμέσως ο Ασημακόπουλος φώναξε "σωματικά επαφή" και όλοι οι Μαχητές αποχώρησαν λέγοντας πως δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο για να παίξουν μπουνιές και κλωτσιές με κανέναν και πως δεν δέχονται τέτοια πράγματα πια. Τότε είναι που ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση μεταφέροντας την απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (δείτε την εδώ).

Το σχόλιο του Τάκη για το χθεσινό επεισόδιο με τον Μπάρτζη

Απόψε λοιπόν ο Τάκης είπε μιλώντας στην κάμερα:

«Δεν θέλω να κρύβομαι ούτε να λέω ψέματα, όπως υπάρχουν τόσοι ψεύτες εδώ μέσα, χθες στον αγώνα έφυγα τρέχοντας προς τον πάγκο μου, ο Μπάρτζης ερχόταν παράλληλα με τον πάγκο μου για να συναντηθούμε. Εγώ έκανα την βλακεία και πήγα πάνω του, δεν ήταν θελημένο για να τον χτυπήσω ή οτιδήποτε, πήγα όμως προς τα πάνω του κι τελικά ακουμπήσαμε ώμο με ώμο. Φαίνεται ότι εγώ έκανα κάτι που δεν έπρεπε και για αυτό η παραγωγή με τιμώρησε. Εγώ για το μόνο που ζητάω συγγνώμη είναι από τον κόσμο εκεί έξω κι από κανέναν άλλον, για τη στιγμή της ηλιθιότητάς μου, γιατί του έδωσα το δικαίωμα του Μπάρτζη να πανηγυρίζει με την τιμωρία μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

Survivor All Star: «Την έχεις γυρίσει 1000 φορές την μπιφτέκα» - Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη (video)

Survivor All Star: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε και απόψε (Πέμπτη 25/5) στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, ίντριγκες και...αποχωρήσεις, αφού μην ξεχνάμε ότι σήμερα κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει και το Athensmagazine.gr σας τον έχει ήδη αποκαλύψει.

Στα μαχαίρια Μαρτίκας και Μπάρτζης

Όλα γύρω μας αλλάζουν, φιλίες φτιάχνονται και φιλίες χαλάνε, αλλά σταθερή αξία παραμένει η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι εξαπέλυσαν για μια ακόμη φορά τα πυρά τους ο ένας στον άλλον με αφορμή την χθεσινή ψηφοφορία.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share