Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Την έχεις γυρίσει 1000 φορές την μπιφτέκα» - Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη (video)

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες

25 Μαΐου 2023 21:45
Survivor All Star: «Την έχεις γυρίσει 1000 φορές την μπιφτέκα» - Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μπάρτζη (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε και απόψε (Πέμπτη 25/5) στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, ίντριγκες και...αποχωρήσεις, αφού μην ξεχνάμε ότι σήμερα κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει και το Athensmagazine.gr σας τον έχει ήδη αποκαλύψει.

Στα μαχαίρια Μαρτίκας και Μπάρτζης

Όλα γύρω μας αλλάζουν, φιλίες φτιάχνονται και φιλίες χαλάνε, αλλά σταθερή αξία παραμένει η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι εξαπέλυσαν για μια ακόμη φορά τα πυρά τους ο ένας στον άλλον με αφορμή την χθεσινή ψηφοφορία.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

Σκάνδαλο ολκής στο Survivor All Star: Η κάμερα έπιασε τον Σάκη Κατσούλη να κρύβει κινητό πίσω από την Μαριαλένα! Βίντεο ντοκουμέντο

Θυμίστε μου λίγο πόσες παραβάσεις κανονισμών και πόσες αποβολές έχουμε δει φέτος στο Survivor; Στο Survivor All Star που υποτίθεται συμπεριλαμβάνει τους πιο λαμπρούς και μεγάλους αγωνιστές που πέρασαν από το παιχνίδι; 5 θα σας πω εγώ...

Η αρχή έγινε με Ασημίνα και Δαλάκα - που εν τέλει δεν έφταιγαν τα κορίτσια το είπε και ο Ατζούν - μετά ακολούθησε ο Γιωρίκας Πιλίδης με τον Ηλία Γκότση και τελευταία η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έδειχνε ντόπιο να της δίνει φαγητό.

Το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική του ευθεία και μετά τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια και το Νίκο Μπάρτζη είναι ξεκάθαρο πως η παραγωγή προσπαθεί να θέσει τα όριά της και να φτάσουν όσοι φτάσουν στον τελικό, χωρίς να σημειωθούν άλλες αποβολές! Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που κι άλλοι έχουν παραβεί κανόνες κι από... τύχη δεν είχαν πιαστεί μέχρι και σήμερα; Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share