Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 16/5, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία μαζί με το τρομερό έπαθλο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

16 Μαΐου 2023 20:04
Survivor All Star spoiler 16/5, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία μαζί με το τρομερό έπαθλο
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star spoiler 16/5: Οι μάχες συνεχίζονται στο Survivor All Star για την ανάδειξη του απόλυτου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο βρίσκεται στις τελευταίες του εβδομάδες και αναμένουμε εναγωνίως το ποιοι θα φτάσουν έως το τέλος στο Γαλάτσι.

Έχει μείνει, άλλωστε, πολύ λίγος καιρός και μένει να γίνει γνωστό το ποιοι θα δουν το ταξίδι τους, που κράτησε από τον Ιανουάριο στις περισσότερες περιπτώσεις, να βρίσκει αντίκρυσμα στο να πλησιάσουν το σπουδαίο έπαθλο και να γίνουν κατά πολύ πλουσιότεροι, λύνοντας επί της ουσίας... το πρόβλημα της ζωής τους.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί, βέβαια, έχουν απομείνει λίγοι παίκτες ακόμη να υποστούν... ξεσκαρτάρισμα, μέχρι να φτάσουμε στις τελικές αναμετρήσεις του Άλσους Βεΐκου, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί αυτό το χρονικό διάστημα να προσφέρει τρομερά έπαθλα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται και σε ασυλίες.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Μια τέτοια περίπτωση ισχύει στο νέο σημερινό (16/5) αγώνισμα, όπου ο Τούρκος παραγωγός επιφυλάσσει για την νικήτρια ομάδα μια επίσκεψη σε βίλα, όπου τους περιμένει έξτρα περιποίηση με μπάνιο, μασάζ, φαγητό και... τα πάντα όλα, για να γυρίσουν ανανεωμένοι και μοσχομυρωδάτοι στην παραλία.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει την νίκη στο αγώνισμα, όπου ίσως ο Λιανός... πάθει ξανά σπίκερ Euroleague; Σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές επικρατούν ξανά και φέρνουν πάλι σε δύσκολη θέση τους Διάσημους, που θα έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share