Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 14/5: Παίρνει το αυτοκίνητο από τον Άγιο Δομίνικο... στο σπίτι του! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την επαθλάρα του Ατζούν

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Μαΐου 2023 09:10
Survivor All Star spoiler 14/5: Παίρνει το αυτοκίνητο από τον Άγιο Δομίνικο... στο σπίτι του! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την επαθλάρα του Ατζούν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star πλησιάζει προς το τέλος του, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι και να κερδίσουν το βραβείο του απόλυτου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Η τελευταία περίοδος είναι ίσως η καλύτερη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι το ξεσκαρτάρισμα έχει γίνει επί της ουσίας, αλλά και το ότι ο Ατζούν... τα δίνει όλα με τα μεγάλα του έπαθλα, τα οποία προκαλούν παραλήρημα στους παίκτες, τη στιγμή που υπάρχει καταγγελία για το έπαθλο.

Survivor All Star: Ο παίκτης που παίρνει το αυτοκίνητο

Μετά το Λονδίνο και το Μαϊάμι, σε δύο υπέροχα ταξίδια για Μαχητές και Διασήμους αντίστοιχα, έχει έρθει η σειρά και για ένα μοναδικό ατομικό έπαθλο. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, που θα κερδίσει ο παίκτης, ο οποίος θα μείνει όρθιος στο επεισόδιο της Κυριακής (14/5), προσθέτοντας ένα περιουσιακό στοιχείο στη συλλογή του από αυτό το ταξίδι.

Ποιος παίκτης, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το τρομερό έπαθλο του Τούρκου παραγωγού; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του αγωνίσματος και παίρνει το αυτοκίνητο, με τους υπόλοιπους να... τρώνε τη σκόνη του, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική κυριαρχία του.

Στέλιος Χανταμπάκης: «Ο Στάθης μιλούσε για την Αλεξάνδρα...» - Αποκάλυψη για τον χωρισμό Σχίζα - Παναγιώταρου (Vid)

Λίγο διάστημα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star και ενώ όλα έδειχναν να είναι καλά με την σχέση του παρά τις φήμες, ο Στάθης Σχίζας χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκείνη έχει μετακομίσει πλέον σε άλλο σπίτι.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με άλλους να απορούν, άλλους να απογοητεύονται και άλλους να κυνηγούν το πρώην ζευγάρι για κάποια δήλωση. Αρκετοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, οι οποίοι τους γνώριζαν και τοποθετήθηκαν για τον δεσμό τους στις κάμερες αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες που μπορεί να μην ήταν γνωστές.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 13/5 και μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν αυτή για τον χωρισμό του πρώην συμπαίκτη του με την σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Χανταμπάκη για τον χωρισμό του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Ο καθένας μέσα εκεί περνάει τα δικά του θέματα με την ψυχολογία του, είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης ο Στάθης, το γνωρίζουμε όλοι, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Όμως οι επιλογές του κάθε παίκτη είναι σεβαστές. Δεν ξέρω αν αισθάνθηκε κάπως, αν ένιωσε κάτι», είπε αρχικά.

Ενώ για το γεγονός πως εκείνος συμπαθούσε τον Στάθη, αλλά ο ίδιος δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό του, δήλωσε: «Ο καθένας κάνει ότι θέλει, να πει ότι θέλει. Δεν είμαι εδώ για να το αλλάξω αυτό ούτε να πως κάτι πάνω σε αυτό».

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για όσα τους έλεγε ο νικητής του Survivor 5 για την influencer όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο: «Τώρα τι να πω. Ο Στάθης μιλούσε για την Αλεξάνδρα στο Survivor, όλοι μιλούσαμε για τους ανθρώπους μας».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share