Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 9/5, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

9 Μαΐου 2023 20:13
Survivor All Star spoiler 9/5, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star spoiler 9/5: Η εβδομάδα αυτή στο Survivor All Star είναι σε ένα βαθμό... κουτσουρεμένη, αφού σήμερα (9/5) είναι το τελευταίο της επεισόδιο, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και του debate, που έρχεται αύριο (10/5) στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς.

Αυτό, βέβαια, καθόλου δεν άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού και τις καταιγιστικές του εξελίξεις, με τα «πυρά» να πέφτουν κατά ριπάς ανάμεσα στους παίκτες και τις κόντρες να «φουντώνουν» σε αυτή την τελική ευθεία, που έχουμε φτάσει. Στο τέλος του νέου επεισοδίου, άλλωστε, οι 14 παίκτες θα μειωθούν κατά έναν και η αντίστροφη μέτρηση θα συνεχιστεί.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί καθόλου δεν φείδεται επάθλων, που μοιράζει στους παίκτες. Αυτή την φορά, μάλιστα, πρόκειται να τους στείλει με αεροπλάνο στο Μαϊάμι, ώστε να ζήσουν λίγη από την αίγλη της πόλης και, μαζί, να δουν από κοντά έναν αγώνα της Formula 1, σε ένα όνειρο ζωής για πολλούς.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στην Φλόριντα

Είναι λογικό, φυσικά, οι παίκτες να τα δώσουν όλα, και δη όσοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αν και μένει να φανεί το ποιος στο τέλος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος ανάμεσα στους υποψηφίους. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα από τα πιο σπουδαία έπαθλα και άπαντες το επιθυμούν.

Ποια ομάδα, όμως, θα μπορέσει να το κατακτήσει; Οι Μαχητές είχαν κερδίσει το ταξίδι στο Λονδίνο, όμως οι Διάσημοι θα πάρουν το έπαθλο αυτή την φορά και θα βιώσουν μια εμπειρία ζωής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share