Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Την «πονάει το δοντάκι» της την Μελίνα - Η «πονηρή» κίνησή της για να μην κοιμηθούν μαζί Σταυρούλα και Βασάλος

Όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ στην καλύβα

7 Μαΐου 2023 21:57
Survivor All Star: Την «πονάει το δοντάκι» της την Μελίνα - Η «πονηρή» κίνησή της για να μην κοιμηθούν μαζί Σταυρούλα και Βασάλος
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένα πολύ περίεργο σκηνικό συνέβη την Κυριακή 7/5 στο Survivor All Star λίγο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και συγκεκριμένα στην καλύβα και στη μεριά, που κοιμούνται οι κόκκινοι και οι μπλε. Με την ευκαιρία, δείτε με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η Μελίνα Μεταξά λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και άλλαξε τις κουβέρτες! Πιο συγκεκριμένα μπήκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Σταυρούλα Χρυσαειδή...με τους δύο τελευταίους να μένουν έκπληκτοι.

Η κίνηση της Μελίνας Μεταξά στο Survivor all star

Η Μελίνα στην προσωπική της συνέντευξη παραδέχτηκε, πως έκανε τις αλλαγές αυτές με σκοπό να είναι όλοι πιο άνετα στην καλύβα, χωρίς βέβαια να παραδέχεται, πως οι κινήσεις της υποκινήθηκαν από το φημολογούμενο φλερτ της Σταυρούλας με τον Κωνσταντίνο.

Survivor All Star: «Σαν μούμια είναι...» - Ο Τάκης τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το Twitter τον «γλέντησε» για την νέα «εικόνα»

Survivor All Star: Άλλο ένα ακόμα επεισόδιο Survivor All Star ξεκίνησε και οι τηλεθεατές δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις εξελίξεις στο Twitter. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ένα από τα clue της έναρξης του επεισοδίου ήταν ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια και το ελαφρύ πρήξιμο, που έσπευσαν να σχολιάσουν οι «καλοπροαίρετοι».

Τα σχόλια για την νέα εικόνα του Τάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share