Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 04/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δημοφιλής παίκτης που αποχωρεί απόψε!

Αποτελεί επίσημα παρελθόν!

4 Μαΐου 2023 18:56
Survivor All Star spoiler 04/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δημοφιλής παίκτης που αποχωρεί απόψε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 04/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη έκπληξη με την ψηφοφορία αποχώρησης αφού ένα δημοφιλές φαβορί συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης απόψε.

Μπορεί αρχικά οι υποψήφιοι να ήταν πέντε, όμως η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη άλλαξε τα δεδομένα! Έτσι στην κάλπη αντί για πέντε παίκτες μπήκαν τέσσερις, ενώ η αποχώρηση της εβδομάδας θα είναι ανδρική υπόθεση καθώς στην κάλπη τοποθετήθηκαν τέσσερις άνδρες!

Ποιοι είναι αυτοί; Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου από τους Μαχητές καθώς και οι Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι από την ομάδα των Διασήμων! Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ!

Survivor All Star αποχώρηση 4/5
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler 04/05: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ξεκάθαρο φαβορί με δεδομένο θέση στο Survivor All Star δεν υπάρχει αφού μέχρι και ο Σπύρος Μαρτίκας που έχει παραμείνει αρκετές φορές μέσα από ψηφοφορία έχει αρχίσει να πέφτει στις ψηφοφορίες.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι... κόκκινος με ξεκάθαρο φαβορί τον Γιώργο Κόρομι! Ωστόσο όλες οι προβλέψεις έπεσαν έξω αφού είναι οριστικό ότι αποχωρεί ένα εκ των φαβορί της ψηφοφορίας! Ποιος είναι αυτός; Ο Νικόλας Αγόρου!

Νικόλας Αγόρου
Νικόλας Αγόρου

Survivor All Star spoiler 04/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor All Star spoiler 04/05: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία σήμερα στο Survivor All Star και σας έχουμε το spoiler με την νικήτρια ομάδα.

Πριν την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί) το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο και από τον σημερινό αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία.

Τελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor All Star και όλα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία! Μετά το πάρι της Ένωσης τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ξεκάθαρα με τις παρέες να έχουν γίνει μια μίξη!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και αφού δεν έχουμε ακόμα το trailer του επεισοδίου στα χέρια μας δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα παρά μόνο τον νικητή του επάθλου επικοινωνίας.

Survivor All Star spoiler 04/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor All Star spoiler 04.05: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητής στο σημερινό έπαθλο της επικοινωνίας είναι η κόκκινη ομάδα, οι παίκτες της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουνε με πρόσωπα της οικογένειάς τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε λίγα λεπτά θα ακολουθήσει και το trailer του επεισοδίου της Πέμπτης, το οποίο για ακόμα μια φορά αυτή την εβδομάδα έχει καθυστερήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share