Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star trailer 1/5: Μαλλιά κουβάρια οι παίκτες - «Τελείως ανήθικο! Είναι και οι δύο ερωτευμένες με τον Βασάλο...»

Το απόλυτο μπλέξιμο!

1 Μαΐου 2023 18:51
Survivor All Star trailer 1/5: Μαλλιά κουβάρια οι παίκτες - «Τελείως ανήθικο! Είναι και οι δύο ερωτευμένες με τον Βασάλο...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star trailer 1/5: Η απόλυτη ανακατωσούρα στο ριάλιτι! Όσο οι εβδομάδες περνούν και φτάνουμε προς την τελική ευθεία και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor All Star, τόσο οι εντάσεις και τα... σκάνδαλα πληθαίνουν.

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Την οργή του Κωνσταντίνου Βασάλου προκάλεσε ένα νέο περιστατικό αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών μεταξύ των παικτών και όπως βλέπουμε στο σημερινό (1/5) trailer μιλάει για ανηθικότητα!

Ποιος όμως εκμυστηρεύτηκε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο και γιατί τα πράγματα περιπλέχθηκαν με υπονοούμενα για νέα πρόσωπα και ερωτικά τρίγωνα στο παιχνίδι;

Το βίντεο που ακολουθεί απαντά σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά οι πιο σαφείς ερμηνείες έρχονται το βράδυ από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ:

Survivor All Star - Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Πυρά» εναντίον του Βασάλου - «Τους έχει όλους από κοντά, παίζει με τις γυναίκες...» (Video)

Τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor All Star, σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έριξε τα «πυρά» του εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου, που, όπως είπε, τους έχει όλους από κοντά, ενώ παίζει με τις γυναίκες.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας επαγγελματίας παίκτης reality, ξέρει να το διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά και είναι και αρκετά διπλωμάτης. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Λέει στον οποιονδήποτε αυτό που θέλει να ακούσει, οπότε έτσι νομίζω προχωράει και ξεγλιστράει μέσα στο παιχνίδι», δηλώνει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Οι παρέες του αλλάζουν πολύ γρήγορα, τους έχει όλους από κοντά και γι’ αυτό τον λόγο δεν ψηφίζεται.

Είναι ένα ομορφόπαιδο, τον κυνηγάνε οι γυναίκες εκεί πέρα. Τις παίζει, γι’ αυτό είναι και επαγγελματίας παίκτης reality», τονίζει.

«Υπάρχουν κάποια παιδιά, όπως ο Ηλίας και η Σταυρούλα, που θέλουν πάρα πολύ να δείξουν στον κόσμο πόσο καλοί είναι.

Πατάνε ένα κουμπί και από ‘κει που είναι διπρόσωποι και κάνουν τα μαγειρέματά τους πίσω από την κάμερα και κράζουν κάποιον πίσω από την πλάτη του, αυτομάτως του λένε: φιλαράκι μου, αδερφέ μου και τέτοια», αναφέρει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας άνθρωπος που εν μέρει λέει αλήθεια αλλά εν μέρει ανακατεύει τα πράγματα προς το όφελός του.

Όταν έρχεται η ώρα του Συμβουλίου και της ψηφοφορίας, μας πλησιάζει και υπάρχει ένα περίεργο μαγείρεμα», σχολιάζει κλείνοντας ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share