Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Καρφιά» για τον Μάριο Πρίαμο - «Δεν μπορείς να ακυρώνεις...»

«Είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου...»

1 Μαΐου 2023 11:37
Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Καρφιά» για τον Μάριο Πρίαμο - «Δεν μπορείς να ακυρώνεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια πέταξε τα «καρφιά» της, όταν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά τον επικό τους καβγά στο Survivor All Star, αλλά και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Στάθη Σχίζα.

«Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μία γνωριμία πολλών χρόνων, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη», δηλώνει η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του παιδιού. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα και το αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον…», αναφέρει για τον Στάθη Σχίζα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στην προσωπική της ζωή.

«Ο Τριαντάφυλλος βγήκε και είπε για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας, είναι το πρακτορείο Reuter», σχολίασε στη συνέχεια στο πάνελ της εκπομπής ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι τόσο καλή σε σημείο που να είναι αγαθή», είπε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα, με τη Μαρία Αντωνά να μεταφέρει σχόλια της τραγουδίστριας από πρόσφατη επικοινωνία τους.

«Ας ασχοληθούν, λέει, με τα δικά τους κι ας με αφήσουν εμένα στην ησυχία μου. Αν είχε άλλη τροπή το παιχνίδι, μπορεί να έμενε περισσότερο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Survivor All Star: «Καταπέλτης» εναντίον Μάριου και Ασημακόπουλου ο Βασάλος - «Πάνε όπου φυσά ο άνεμος...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακολουθεί φέτος μια πιο... επιθετική πολιτική στο Survivor All Star, με τον ίδιο να αναφέρεται στον Μάριο Πρίαμο για τη στάση του εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και τόνισε πώς ο Μάριος Πρίαμος μίλησε αρκετά διπλωματικά και ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο που ήταν ο μόνος που δεν ψήφισε τον Μπάρτζη, που παρεμπιπτόντως «ξεσπάθωσε» για την ψηφοφορία, ο Βασάλος τον χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς «ανεμοδούρα» αφού πηγαίνει σε παίκτες ανάλογα την περίσταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share